Home Mozaik Svijetom se širi novo jezivo proročanstvo: Spominje se bliži datum i neprijatelj...

Svijetom se širi novo jezivo proročanstvo: Spominje se bliži datum i neprijatelj koji je već napao (VIDEO)

306
0

Korisnik TikToka koji tvrdi da je putnik kroz vrijeme objavio je “proročanstvo” da je ljudima udaljena još godinu dana od otkrivanja “paralelnog svijeta” koji je potpuna suprotnost našem.

Korisnik ove društvene mreže, potpisan kao @timevoiaging, dobio je više od 1150 lajkova na objavi u kojoj tvrdi da je novi planet, nazvan Azawa, dom “druge ljudske rase”.

No, sada upozorava da su oni neprijateljski raspoloženi i da su potajno izazivali katastrofu u našoj stvarnosti 11. rujna 2001., misleći na napad na Svjetski trgovački centar u New Yorku.

U videu je ovaj pomalo čudni tiktoker napisao sljedeće: „PAŽNJA, da, ja sam pravi putnik kroz vrijeme, uskoro će biti otkriven još jedan svijet unutar Zemlje. 13. siječnja 2023. netko tko istražuje duboke, podzemne špilje naići će na golemi otvor. Ovo otvaranje vodi u drugi svijet poznat kao ‘Azawa’ gdje je sve novo – životinjske vrste, tekućine, zrak itd. Azawa ljudi su vrlo neprijateljski nastrojeni i uzrokuju mnoge probleme poput 11. rujna i drugih.”

@timevoyaging Azawa has opened… #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy #azawa ♬ Welcome to Azawa – Truth Needs To Be Out

Naravno, većina komentara je podrugljiva, ali ima i onih koji su izgleda razmislili o mogućnosti da ovaj suludi tekst na ekranu ne laže.

– Možda je i istina – napisao je netko.

– Kako preživjeti sve te događaje? – pitala je jedna osoba.

Previous articleRoditelji i sestra gledali kako ga melju elise: Jeziva smrt turiste (21) u Grčkoj dogodila se u sekundi
Next articleU vikendici kod Zadra ubio oca i pokušao ubiti majku, policija objavila detalje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here