Home Mozaik Svjedočanstvo elitne prostitutke iz Srbije: ‘Imala sam jedva 18 godina, rekli su...

Svjedočanstvo elitne prostitutke iz Srbije: ‘Imala sam jedva 18 godina, rekli su da ću zarađivati po 100 eura…’

660
0

Kada je riječ o prostituciji, mnogi se pitaju zašto se pojedine djevojke i žene odlučuju baviti najstarijim zanatom na svijetu. Ispovijest jedne Srpkinje koja se bavi elitnom prostitucijom možda će dati odgovor na pitanje zašto je krenula baš tim putem, piše Kurir.

Elitna prostitutka I.O. (25) otkrila je neke detalje iz svojeg života – kako se počela baviti prostitucijom te sve o teškim uvjetima pod kojim makroi drže svoje djevojke. Ispričala je kako se prostitucijom počela baviti prije dvadesete godine, a početna cijena bila joj je znatno niža nego što je sada, nekoliko godina kasnije.

“Kad sam počela raditi imala sam jedva osamnaest godina. U svijet prostitucije uvela me prijateljica koju sam upoznala po dolasku iz manjeg mjesta u Beograd. Zanio me život na visokoj nozi, kao i lak način da to toga dođem. Oduvijek sam maštala o tome da budem starleta, koliko god to smiješno zvučalo drugima. Na početku mi je rečeno da ću po mušteriji zarađivati 100 eura i u mojoj glavi je to bila ogromna suma, budući da sam odrastala u siromaštvu”, započinje svoju priču ona i govori da joj je prva mušterija bio čovjek koji je stariji od njenog oca. Satima poslije je plakala.

“Čim sam krenula ozbiljnije raditi i dobivati preporuke, krenuo je i moj pakao. Kod istog makroa radim više od šest godina, a broj djevojaka koje je držao uvijek je bio veliki. Nikada nas nije bilo manje od 100. Po načinu na koji su ostale djevojke živjele, znala sam da će makro kad tad preuzeti kontrolu i nad mojim životom. Poslije samo nekoliko mjeseci prostitucije, pozvana sam na sastanak s još četiri djevojke i tada mi je rečeno da mije zakazan termin kod zubara, koji će mi ugraditi zube, kao i da ću nekoliko tjedana poslije morati ugraditi silikone u grudi. Makro nam je potom naredio da svaka od nas mora štediti određene novce da bi sebi kupila sat i doprinjela elitnijem izgledu. Bila sam sretna zbog toga jer sam dugo izgledala kao djevojčica pored ostalih napucanih djevojaka”, priča ona. Otkrila je da je s novim zubima, silikonima u grudima sebi duplirala cijenu.

“Samo deset dana poslije ugradnje silikona u grudima, stavila sam i silikone u usta. Više nisam radila za 100 već za 200 eura. Mogla sam sebi priuštiti sve što sam željela i počela sam upadati u oči ostalim djevojkama koje su radile, a sve do tada nisam ni predstavljala nikakvu prijetnju. Skupocjen sat kupila sam poslije dva mjeseca i nekako je sve krenulo svojim tokom. Ipak, s ozbiljnim mušterijama, krenuo je ozbiljan odnos sa makroom i on je odjednom preuzeo kontrolu nad mojim životom”, tvrdi ona. Zbog svog zvanja elitne prostitutke je bila osuđena da na svakih nekoliko mjeseci ide kod psihijatra, na satove stranih jezika, ali i to da ni menstrualni ciklus zbog toga više nije bio njena privatna stvar.

“Koliko god da sam se navikla na to čime se bavim, nije mi bilo svejedno što je makro koji se sve do tada postavljao kao moj prijatelj, potpuno preuzeo kontrolu nad mojim životom. Kako bi se organizacija prostitucije zaštitila, ostale djevojke i ja smo u obavezi da na svaka dva-tri mjeseca idemo kod psihijatra koji dođe po pozivu našeg makroa. Njemu se žalimo, s njim pričamo i on nama već godinama manipulira i uči nas da ostanemo jake pod pritiskom i skriveno živimo s tim. Osim toga, svaka od nas engleski mora pričati savršeno. Koliko je naš život na tacni makroa, jasno vam je po tome što u stanu u kojem se održavaju sastanci postoji kalendar za svaku od nas i tu obilježavamo kada nam počinje menstruacija, a kada se završava”, kaže ona. Djevojke nisu smjele ni pod cijenu života pričati okolo o makrou i mušterijama. (net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here