Home Mozaik Kralj Charles otkrio stage za Eurosong i postao predmet sprdnje, jedan detalj...

Kralj Charles otkrio stage za Eurosong i postao predmet sprdnje, jedan detalj sve zasjenio

78
0

Britanski kralj Charles i njegova supruga Camilla otkrili su u srijedu pozornicu za Eurosong, koji će se u svibnju održati u Liverpoolu.

Charles, koji će biti okrunjen tek nekoliko dana prije Eurosonga, sastao se i s britanskom natjecateljicom Mae Muller te je sudjelovao u snimanju djelića zabavne dječje emisije Blue Peter. “Pratit ćemo natjecanje s velikim zanimanjem, bodriti vas”, rekao je kralj 25-godišnjoj Muller.

Liverpool će biti domaćin natjecanja za pjesmu Eurovizije umjesto lanjske pobjednice Ukrajine, koja zbog ruske invazije ne može organizirati spektakl. Uz odbrojavanje, Charles i Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na veliko ružičasto dugme, koje je aktiviralo niz šarenih svjetala pozornice uz pulsirajući ritam.

Čim se pojavila snimka, krenule su i prve sprdnje. Naime, mnogi su uočili da je Charles uspio promašiti veliki gumb. “Imao je samo jedan posao”, “Koliko teško može biti stisnuti gumb”, sprdali su se neki u komentarima. Inače, nakon otkrivanja pozornice fanovi Eurosonga su se požalili i na veličinu stagea.

“Toliko čekanja ni za što”, “Je li stage mogao biti manji?” žalili su se neki.

Sljedećeg mjeseca i sama Britanija bit će pozornica za niz proslava organiziranih u povodu službene krunidbe kralja u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja te koncerta u dvorcu Windsor dan poslije. U veljači je britanska vlada najavila da će 3000 karata za praćenje Eurovizije staviti na raspolaganje raseljenim Ukrajincima. Natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 9. do 13. svibnja.

Previous articleSvjedočanstvo elitne prostitutke iz Srbije: ‘Imala sam jedva 18 godina, rekli su da ću zarađivati po 100 eura…’
Next articleKršćanka s OnlyFansa tvrdi da snima porniće jer je to “božja poruka”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here