Mozaik

Svjetski poznati DJ Darius Syorossian premijerno dolazi u Rijeku na Student Day Festival

Svjetski poznati DJ Darius Syorossian premijerno dolazi u Rijeku na Student Day Festival

This image has an empty alt attribute; its file name is Warehouse_DJ.jpg

Student Day Festival i ove će godine pretvoriti skladište ExPort Delta u KBS WareHouse najveći party u regiji, na kojem će line-up predvoditi Darius Syrossian (Do Not Sleep / Moxy Muzik / UK), svjetski poznati DJ iz Velike Britanije.
Zvijezda elektronske glazbe premijerno dolazi u Rijeku, a odličnu atmosferu stvorit će u subotu, 18. svibnja. Strastveni i osvježavajuće otvoreni Darius stvara glazbu koja je istančana, a njegova filozofija je uvijek usredotočena na principe House i Techno glazbe.
– Sve je to House i Techno, ne zanimaju me trendovske podjele. Ja sam na sceni jer volim glazbu, a ne kao puno ljudi koji se bave glazbom jer vole scenu. To je glazba za mene, i to je sve što je važno, riječi su Darius Syrossiana koje ne samo definiraju njegov stil i zvuk, već i predstavljaju principe rada ovog uspješnog DJ-a, producenta, vlasnika etikete i radijskog voditelja.
Pravi radoholičar, Darius Syrossian živi, diše, svira i producira glazbu cijeli svoj život. Četrnaest godina radio je u prodavaonici ploča, gdje je stekao znanje i razumijevanje koje mu je pomoglo da se popne na sam vrh svjetske scene. Danas nastupa u svim važnim klubovima i na festivalima, a producira za vodeće izdavačke kuće poput Moon Harbour, 8 Bit, Hot Creations, Get Physical i mnoge druge. On je također ostavio svoj neizbrisivi trag na House sceni sa čak dva Essential Mix-a i party serijalom Do Not Sleep koji je pomeo Ibizu i mnoge klubove diljem svijeta.
Posljednjih godina publika je mogla svjedočiti njegovim tjednim rezidencijama za neke od najslavnijih klubova Ibize, Space i Sankeys, kao i gostujuće slotove u DC10, a od prošle godine Darius započinje novu rezidenciju u slavnoj Amnesiji. Nedavno je lansirao svoju novu vinil etiketu Moxy Muzik i radio emisiju RINSE FM, kojom dokazuje da glazba za plesni podij ne mora biti generička.
– Ovom specijalnom prigodom Moxy Muzik dolazi u naš WareHouse, a Darius će odsvirati extended set, koji će nastaviti i na ekskluzivnom after partyu! KBS WareHouse floor već je odavno poznat po kvalitetnom odabiru izvođača koji mogu zadovoljiti i najzagriženije ljubitelje elektronske glazbe, a uz besplatan ulaz, kao i na ostale programe Student Day Festivala, očekujemo da će ExPort Delta biti krcat pozitivnom energijom i „nabrijanom“ publikom, kazao je Sanjin Lovrin uime organizatora Student Day Festivala.
Najveće studentsko događanje u regiji trajat će od 13. do 18. svibnja i ponuditi program ispunjen kulturnim, edukativnim, sportskim, humanitarnim, zabavnim, glazbenim i znanstvenim sadržajima. U svom jubilarnom desetom izdanju, SDF je pripremio dosad najatraktivniji glazbeni program, koji će se održati 17. i 18. svibnja na prostoru ExPort Delte – uz Dariusa Syrossiana koji će predvoditi „line-up“ KBS WareHouse floora te britansku glazbenu atrakciju Rudimental DJ koji su glavni headlineri „main floora“, tijekom dva dana nastupit će dvadesetak odličnih glazbenika, bendova i DJ zvijezda, sve uz besplatan ulaz!

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Đorđe Balašević se ovo ljeto vraća u pulsku Arenu

spMay 21, 2019

Riječki anđeli: Nakon što su bolesnoj majci s 4 djece osigurali stan, sada su ga i uredili!

spMay 21, 2019

Film ‘Kula smrti’ u ‘Art kinu’

spMay 20, 2019

Velika obljetnica Fiumanke – punih 20 godina riječke regate

spMay 20, 2019

Riječki tunel ponovno otvoren!

spMay 20, 2019

Riječki lutkari iz Kragujevca se vratili sa šest nagrada!

spMay 20, 2019

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.