Home Vijesti Talijani pljačkaju supermarkete: ‘Nisam ja kriv što sam zaključan u kući i...

Talijani pljačkaju supermarkete: ‘Nisam ja kriv što sam zaključan u kući i što sam ostao bez posla!’ (VIDEO)

42943
4

U Italiji zdravstvena kriza prelazi u ekonomsku. Na youtubeu je objavljena jedna od scena uzrokovana zatvaranjem proizvodnih aktivnosti i istodobnim nedostatkom pravodobnih intervencija ekonomske potpore talijanskim obiteljima. Kraj je mjeseca i novaca ponestaje.

Kako prenose talijanski mediji, u supermarketima ima dovoljno hrane, ali mnogi ljudi, koji su se već ranije borili kako sastaviti kraj s krajem, nemaju novaca da to plate. Sve češće čuje i kritike prema kojima su pojedini veliki distributeri hrane povećali cijene.

“Nisam ja kriv što sam zaključan u kući, što sam ostao bez posla. Ako Talijani više nemaju novca za prehranu svoje djece, napast će supermarkete kako bi dobili hranu. Oni će napraviti revoluciju”, poručuje jedan ljutiti građanin u videu koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Previous articleMišković: Igrači neka postupe prema savjesti, neću ih kazniti. Ali situacija je kritična!
Next articleNajavljene temperature niže za 10 °C, još veće će nevolje prouzročiti minusi!

4 COMMENTS

  1. Bojim se da će biti vrlo teško sprečiti pandemiju jer će se virus zadržati sve do zime ,a onda hajde Jovo nanovo

  2. Ili cemobse sto prije vratiti u normalu oli ce uskoro biti gore stanje od Korone, glad je gora. Ljudi gube poslove, pocet ce kriminal izazvan ostankom bez posla i gladju..vidim nismo daleko od toga.

  3. Italija nije reagirala na vrijeme to i ptičice već znaju, ali jedan od kikseva je bio šta su stavili Lombardiju u karantenu, i onda je počela panika i bježanija u druge dijelove Italije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here