Home Mozaik Tamara Ecclestone na Instagramu ponudila 7 milijuna eura za uhićenje Daniela Vukovića

Tamara Ecclestone na Instagramu ponudila 7 milijuna eura za uhićenje Daniela Vukovića

560
0

Tamara Ecclestone, kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone, ponudila je nagradu od oko 7 milijuna eura za informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska nekih od njezinih najdragocjenijih predmeta koji su ukradeni u najvećoj britanskoj provali u povijesti. Procijenjena vrijednost ukradenog nakita, gotovine i dragulja je 29.4 milijuna eura, prenosi BBC.

U nedjelju je Tamara odlučila putem svog InstaStorya s pratiteljima podijeliti da će rado dati nagradu od 25% vrijednosti svega što policija uspije vratiti na temelju informacija koje dobiju od izvora: “Sada ću učiniti ono što sam željela učiniti od samog početka, i to u stilu Mela Gibsona iz filma Ransom. Rado ću platiti nagradu za povrat moje ili Jayeve ukradene imovine te za hvatanje i kazneni progon Daniela Vukovića.”

“Pomisao na te odvratne ljude, koji preturaju po svakoj sobi u mojoj kući, upadaju u moj dom, diraju moje stvari i kradu neke od meni najdragocjenijih predmeta, znači da nikada neću moći biti u toj kući s istim osjećajem sigurnosti koji sam nekoć imala”, dodala je.

Podsjećamo, u prosincu 2019. godine vila Tamare Ecclestone u zapadnom Londonu bila je jedna od tri kuće slavnih koje su opljačkali međunarodni lopovi. Tamara je bila na odmoru u Laponiji sa svojim suprugom Jayem Rutlandom, njihovom kćeri i psom kada je iz njihove kuće u Palace Greenu ukradena vrijedna imovina.

Trojica Talijana odgovorna za pljačku uhvaćena su u studenome 2021. te im je određena zatvorska kazna. Četvrti muškarac Daniel Vuković koji je sudjelovao u pljački još nije uhvaćen te upravo za njegov pronalazak Tamara nudi visoku nagradu izvoru koji će policiji otkriti informacije o njegovom prebivalištu.

Policija je izjavila da vjeruje da je odgovorna skupina izvršila slične zločine nad žrtvama visokog profila diljem Europe i da je planirala počiniti daljnje provale u kuće bogatih i slavnih u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ništa od ukradenih stvari obitelji Ecclestone, osim jednog para naušnica, nije pronađeno.

Previous article‘Koji je to hendikep?’: Nakon Fodorova pitanja u Dobro jutro, Hrvatska nastala tišina
Next articleUčiteljica otkrila kada bi djeca trebala ići spavati, roditeljima to zvuči nemoguće

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here