Vijesti

Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

Tamara Moranjak

Tamara Moranjak (RI)

Odlukom stranačkog predsjedništva kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku biti će dopredsjednica stranke Tamara Moranjak.

Rođena u Rijeci 1984. godine, magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju na fakultetu političkih znanosti u Trstu. Jedna od osnivačica Liste za Rijeku 2006. gdje od tada sudjeluje u radu stranke i razvoju suradnje sa srodnim europskim strankama članicama European Free Alliancea.

U Gradskom vijeću Grada Rijeke je u prošlom mandatu bila članica Odbora za međunarodne odnose gradskog vijeća, a trenutno je članica Odbora za mjesnu samoupravu.

U javnosti polako isplivavaju i imena ostalih kandidata koalicijske liste Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku koja će u cjelosti najvjerojatnije biti objavljena u petak.

Očekivano, prvi na listi je predsjednik IDS-a i pulski gradonačelnik Boris Miletić. Drugi je gradonačelnik Rovinja i glavni tajnik stranke Giovanni Sponza a treći gradonačelnik Labina i predsjednik Savjeta stranke Tulio Demetlika. Na četvrtom mjestu je predsjednik PGS-a i gradonačelnik Krka Darijo Vasilić, a peta je predsjednica Kluba žena IDS-a Sandra Čakić Kuhar. Predstavnica Liste za Rijeku Tamara Moranjak biti će na šestom mjestu kao najviše pozicionirana Riječanka. Na listi će se sigurno pojaviti i aktualni ministar turizma Darko Lorencin, zamjenica predsjednika PGS-a Tea Mičić Badurina biti će najvjerojatnije 13. dok će posljednje 14. mjesto na listi zauzeti istarski župan Valter Flego.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Nastavljeno rušenje zgrade Elektromaterijala na Potoku

spDecember 18, 2018

Riječki proračun izglasan glasovima SDP-ove koalicije, Liste za Rijeku i dijela vijećnika Mosta i Živog zida

spDecember 18, 2018

Prošlog tjedna 56 lakših i dvije teže prometne nesreće

spDecember 18, 2018

Počinje izgradnja ceste D-403

spDecember 17, 2018

Promet Adamićevom ulicom od utorka ponovno u 2 trake!

spDecember 17, 2018

Komadina o prebjezima: Pitajte Obersnela, on je bio mentor Komparić Devčić

spDecember 17, 2018

Riječka profesorica odgovorila svima koji podržavaju profesora Franju: Djeca su naše ogledalo i posljedica, a ne neprijatelji

spDecember 17, 2018

Rekorder vikenda napuhao 3,22 promila, najveća izmjerena brzina 115,6 km/h

spDecember 17, 2018

Jovanoviću prelasci SDP-ovaca Bandiću ‘gadljivi do bola’

spDecember 15, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.