Home Vijesti Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

2264
0
Tamara Moranjak

Tamara Moranjak
Tamara Moranjak (RI)
Odlukom stranačkog predsjedništva kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku biti će dopredsjednica stranke Tamara Moranjak.

Rođena u Rijeci 1984. godine, magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju na fakultetu političkih znanosti u Trstu. Jedna od osnivačica Liste za Rijeku 2006. gdje od tada sudjeluje u radu stranke i razvoju suradnje sa srodnim europskim strankama članicama European Free Alliancea.

U Gradskom vijeću Grada Rijeke je u prošlom mandatu bila članica Odbora za međunarodne odnose gradskog vijeća, a trenutno je članica Odbora za mjesnu samoupravu.

U javnosti polako isplivavaju i imena ostalih kandidata koalicijske liste Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku koja će u cjelosti najvjerojatnije biti objavljena u petak.

Očekivano, prvi na listi je predsjednik IDS-a i pulski gradonačelnik Boris Miletić. Drugi je gradonačelnik Rovinja i glavni tajnik stranke Giovanni Sponza a treći gradonačelnik Labina i predsjednik Savjeta stranke Tulio Demetlika. Na četvrtom mjestu je predsjednik PGS-a i gradonačelnik Krka Darijo Vasilić, a peta je predsjednica Kluba žena IDS-a Sandra Čakić Kuhar. Predstavnica Liste za Rijeku Tamara Moranjak biti će na šestom mjestu kao najviše pozicionirana Riječanka. Na listi će se sigurno pojaviti i aktualni ministar turizma Darko Lorencin, zamjenica predsjednika PGS-a Tea Mičić Badurina biti će najvjerojatnije 13. dok će posljednje 14. mjesto na listi zauzeti istarski župan Valter Flego.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here