Vijesti

Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

Tamara Moranjak kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-RI

Tamara Moranjak

Tamara Moranjak (RI)

Odlukom stranačkog predsjedništva kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku biti će dopredsjednica stranke Tamara Moranjak.

Rođena u Rijeci 1984. godine, magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju na fakultetu političkih znanosti u Trstu. Jedna od osnivačica Liste za Rijeku 2006. gdje od tada sudjeluje u radu stranke i razvoju suradnje sa srodnim europskim strankama članicama European Free Alliancea.

U Gradskom vijeću Grada Rijeke je u prošlom mandatu bila članica Odbora za međunarodne odnose gradskog vijeća, a trenutno je članica Odbora za mjesnu samoupravu.

U javnosti polako isplivavaju i imena ostalih kandidata koalicijske liste Istarskog demokratskog sabora, Primorsko goranskog saveza i Liste za Rijeku koja će u cjelosti najvjerojatnije biti objavljena u petak.

Očekivano, prvi na listi je predsjednik IDS-a i pulski gradonačelnik Boris Miletić. Drugi je gradonačelnik Rovinja i glavni tajnik stranke Giovanni Sponza a treći gradonačelnik Labina i predsjednik Savjeta stranke Tulio Demetlika. Na četvrtom mjestu je predsjednik PGS-a i gradonačelnik Krka Darijo Vasilić, a peta je predsjednica Kluba žena IDS-a Sandra Čakić Kuhar. Predstavnica Liste za Rijeku Tamara Moranjak biti će na šestom mjestu kao najviše pozicionirana Riječanka. Na listi će se sigurno pojaviti i aktualni ministar turizma Darko Lorencin, zamjenica predsjednika PGS-a Tea Mičić Badurina biti će najvjerojatnije 13. dok će posljednje 14. mjesto na listi zauzeti istarski župan Valter Flego.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Predstavljanje obnovljene povijesne vodospreme Podvežica

spMarch 21, 2019

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.