Home Mozaik Tehnika smanjenja nosa masažom zapalila internet: Milijuni u čudu isprobavaju novi viralni...

Tehnika smanjenja nosa masažom zapalila internet: Milijuni u čudu isprobavaju novi viralni trend

189
0

Nije rijetkost da na društvenim mrežama osvanu savjeti koji ne samo da nisu djelotvorni, već su i potencijalno opasni, upozoravaju stručnjaci. Pa tako po društvenim mrežama viđamo snimke gdje ljudi sami sebi ubrizgavaju filere u usne, koriste flastere botoksa da izglade bore na licu, a najnovija “pošast” je masaža za smanjenje nosa, prenosi srpski Alo.

Ovu tehniku osmislila je Peta Prior iz Australije, osnivačica teretane za vježbanje lica “Facerobics”, čiji Youtube tutorijali imaju milijune pregleda. Jedna korisnica Ines je podijelila snimku rezultata neobične masaže. Njezin video je skupio preko devet milijuna pregleda, a očigledno je (ako je vjerovati Ines da ništa drugo nije radila na sebu), da su rezultati nevjerojatni. Vježbu treba ponoviti 50 puta svake večeri prije spavanja.

Većina je bila oduševljena rezultatima i potvrdila da će definitivno probati, a bilo je i onih koji su posumnjali u istinitost snimke. Nisu povjerovali da je Ines samo “masirala” nos, već su uvjereni da je riječ o plastičnoj operaciji.

Mišljenje o tome ima i stručnjak, plastični kirurg Marko Ho-Azgo. On je upozorio korisnike TikToka da malo promisle prije nego što nasjednu na trikove s interneta. “Oblik nosa je određen hrskavicom i kostima ispod. Mišići na nosu su mimetički i pokretanje može stvoriti bore sa strane”, kaže doktor.

Previous articleČečenski vođa Ramzan Kadirov najavio “trajno” napuštanje funkcije
Next articleOgledalo postavljeno u šumi privuklo je pažnju medvjeda: Nakon što je vidio svoj odraz uslijedila je burna reakcija!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here