Home Mozaik Tijelo dječaka pronađeno u kući strave i užasa: Čudovište pretuklo dijete, a...

Tijelo dječaka pronađeno u kući strave i užasa: Čudovište pretuklo dijete, a potom uhapšeno s djetetovom majkom

218
0

Maleni Kemarni Watson preminula je od teških ozljeda trbuha nakon što je pretrpio “nasilni napad” i prijelom 20 rebara.

Dijete su okrutno zlostavljali njegova majka Alicia Watson (30) i njezin tadašnji dečko Nathaniel Pope (32) posljednjih mjeseci. Držali su ga u ormaru zaključanom električnom žicom kako ne bi pobjegao, a stan im je bio zatrpan smećem.

Pope je osuđen na doživotni zatvor najmanje 24 godine prije uvjetnog otpusta nakon što je osuđen za ubojstvo. Watson je osuđena na 11 godina zatvora nakon što je proglašena krivom za izazivanje ili dopuštanje smrti djeteta. Podli par također je odvojeno osuđen po još dvije točke optužnice za okrutnost prema drugoj djeci.

Jeziva snimka koju je objavila policija pokazuje da je Watson vodio Kemarnija u McDonald’s na dan kada je umro. Mogu se vidjeti kako čekaju hranu ruku pod ruku na pultu prije nego što napuste objekt. Samo nekoliko sati kasnije u obiteljsku kuću su 5. lipnja 2018. godine došli bolničari, nakon što je dijete pronađeno bez svijesti.

U bolnom hitnom pozivu Watson je rekao operaterima: “Ima tri godine, ne javlja se.”

Liječnici su otkrili “mnoštvo” ozljeda. Zadobio je “ozbiljne” rane mezenterija, režnjeve koje dovode krv u tanko crijevo, kao i ozljede mezokolona koji osigurava krv u debelom crijevu. Chemarneyjeva jetra je također ozlijeđena, a imao je modrice na desnom plućnom krilu.

Patolog je rekao da su njegove ozljede pokazale “visoku razinu sile primijenjene na relativno malom području”. Dijete je imalo i starije rane – uključujući slomljena rebra, modrice na ruci i posjekotine.

Sudu je rečeno da je Kemarnia Watson tukla “stvarno jako” ako je bacao igračke ili mokrio na tepih. Pope bi također zaključao dijete u sobu i polomljenim električnim kablovima nasilno zatvorio vrata.

Prestravljeni svjedoci rekli su da bi mali Kemarni pokucao na vrata moleći da ga puste van kad ga Pope zaključa.

Tijekom suđenja Watson je redovito optuživala odvjetnike za laži. Također je poroti rekla da je psihički i fizički iscrpljena. Porotnici nisu bili obaviješteni da je Pope izveo bolan napad na mladu majku u londonskom autobusu 2011. godine. Suđenje je otkrilo detalje kriminalne prošlosti dilera drogom, uključujući osudu za napad, no detalji brutalnog napada ostali su u tajnosti.

Tijekom napada, Pope je žrtvi više puta razbio glavu o rukohvat, izvukao je iz autobusa za kosu i udarao dok je ležala na pločniku. Papa je također ranije osuđen za provalu i posjedovanje heroina.

Previous articleErlić: ‘Šutalo je top, odmah smo kliknuli, a Gvardiol – svjetska klasa! doček koji sam doživio? Nešto neopisivo!‘
Next articleNavijači Djurgårdensa oduševljeni ždrijebom, najavljuju invaziju na Rijeku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here