Home Vijesti Tijelo djevojke (22) pronađeno u napuštenoj crkvi: “Viđena je s ‘vampirom’. 

Tijelo djevojke (22) pronađeno u napuštenoj crkvi: “Viđena je s ‘vampirom’. 

154
0
pexels vika glitter 14395497 scaled
pexels vika glitter 14395497 scaled

Tragičan slučaj mlade Francuskinje čije je beživotno tijelo pronađeno u napuštenoj crkvi u Italiji šokirao je javnost te zadao glavobolju istražiteljima koji pokušavaju rasvijetliti ovu bizarnu smrt. Kako izvještava CNN, nove informacije koje je podijelila talijanska policija bacaju svjetlo na moguće motive iza ovog užasnog događaja.

Dvadesetdvogodišnja djevojka iz okolice Lyona pronađena je mrtva, iskrvarivši iz ubodne rane, a tragovi ukazuju na mogućnost da je bila žrtva neobičnog rituala. Nakon započete istrage, policija razmatra dvije glavne teorije. Jedna sugerira da je djevojka stradala dok je sudjelovala u izazovu na društvenoj mreži TikTok, koji uključuje traženje duhova u navodno ukletim objektima. Druga teorija pak implicira da je smrt rezultat nekog oblika ritualnog žrtvovanja ili pristanka na ubojstvo.

Glasnogovornica policije iz La Sallea, gradića u dolini Aosta, koja je razgovarala s CNN-om, otkrila je da je djevojka svojoj obitelji rekla kako namjerava tražiti duhove u Italiji. Postoji mogućnost da je to učinila kao dio izazova koji se širi društvenim mrežama, a koji uključuje posjećivanje mjesta koja se smatraju ukletima. Ova teorija dobiva na težini s obzirom na trenutačnu popularnost sličnih izazova među mladima, posebice na TikToku.

Nosili kostim vampira

Unatoč ovim teorijama, policija istražuje i druge moguće motive. Postoji izvještaj da je djevojka viđena u društvu mladića prije smrti, pri čemu su oboje bili odjeveni kao vampiri. Iako bi ovo moglo zvučati kao šala, tijelo mlade žene svjedoči da je situacija daleko ozbiljnija nego što se prvotno pretpostavljalo. Djevojka je, prema tvrdnjama ljudi s kojima je policija razgovarala, izgledala “blijedo i izmučeno”.

Autopsijsko izvješće ukazuje na to da je djevojka izbodena kamperskim nožem te da je imala prostrijelne rane iz vatrenog oružja. Međutim, vjeruje se da su ove ozljede nastale nakon smrti te da je uzrok smrti zapravo bilo iskrvarenje. Policija također navodi da nije bilo znakova otpora žrtve.

Detalji oko njezinog odijevanja i okoline dodatno zbunjuju istražitelje.

Djevojka je bila odjevena u svakodnevnu odjeću, za razliku od tvrdnji svjedoka da je nosila kostim. Pored nje su pronađeni slatkiši iz lokalne trgovine, dok nisu pronađeni njezini osobni dokumenti ni mobilni telefon.

Ovaj uznemirujući događaj dodatno komplicira nedavni avistamento kombija blizu crkve, za koji policija također intenzivno traga. CNN također izvještava o traganju za još dvije nestale osobe povezane s ovim slučajem, što dodatno produbljuje misterij oko smrti mlade Francuskinje u napuštenoj crkvi u Italiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here