Home Mozaik TikToker tvrdi da je zapeo u 2027. i da je čovječanstvo izumrlo

TikToker tvrdi da je zapeo u 2027. i da je čovječanstvo izumrlo

1557
0

TikTok korisnik Javier na svom profilu objavljuje nadasve bizaran sadržaj. Tvrdi kako se na neki neobjašnjivi način našao u 2027. godini, jedini je živi čovjek, a struja i internet unatoč svemu i dalje radi.

Javier pokušava upozoriti čovječanstvo da je apokalipsa udaljena svega par godina od danas. Na svom profilu je objasnio je se našao u 2027., nigdje nije bilo ljudi, samo napuštene zgrade i automobili.

Na profilu naziva @unicosobreviviente (u prijevodu jedini preživjeli) dijeli videe od sredine veljače, a na njima je pokazao navodno napuštenu Valenciju u Španjolskoj.

@unicosobreviviente

MINHA HISTÓRIA

♬ [Suspense] Creepy and scary guitar music(813245) – Meat Pie 25

“Probudio sam se u bolnici i nisam znao što se dogodilo. Danas je 13. veljača 2027. i sam sam u gradu”, napisao je u videu.

U nastavku je objasnio kako je čovječanstvo izumrlo i kako je on jedini u shopping centrima, a kao dokaz je dao snimku prazne trgovine. Unatoč svemu police su i dalje pune odjeće.

Idući dan je zamolio svoje pratitelje za pomoć te je objasnio da je u potrazi za ljudskim životom.

“Počeo sam gubiti nadu. Danas sam pronašao nešto za jesti. Koliko će ovo dugo trajati? U komentarima mi napišite tko bi mi mogao pomoći”, napisao je Javier.

@unicosobreviviente

Responder a @misterioespanol

♬ sonido original – Único Sobreviviente

Kada su ga gledatelji upitali kako da i dalje ima struje i interneta, on je napisao da ne zna i da vjeruje “kako i dalje postoji neka veza između 2021. i 2027.”

Javier je nastavio redovito objavljivati materijale “svog života iz budućnosti” te tvrdi kako se očajnički želi vratiti u sadašnjost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here