Home Mozaik Tiktokera šokirao prizor u moru u Hrvatskoj, snimka pregledana 5 milijuna puta

Tiktokera šokirao prizor u moru u Hrvatskoj, snimka pregledana 5 milijuna puta

857
0

Tiktokom se širi viralni video ogorčenog turista koji je pronašao neugodno iznenađenje u moru u Hrvatskoj. Na snimci koju je lajkalo skoro milijun ljudi tiktoker yourboymoyo slikovito je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je, čini se po snimci, poprilično šokirala.

“O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne, ne mogu govoriti engleski… Ne mogu vjerovati što sam upravo vidio svojim očima. Svojim očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj (I’m in Cro-wea-sha). Rekao sam sebi: ‘Hajde da budem pustolovan. Hajde da budem Bear Grylls. I tako sam skočio u more. Brate, tu je krcato jahti. Ja sam tamo, plivam kao meduza, tamo sam, chillam kao dupin”, počeo je tiktoker svoju priču.

“Brate, sljedeća stvar koju vidim… Govno. Kakica, brate. Mislim, k-a-k-i-c-a ide prema meni. Kakica pliva prema meni u mom vidnom polju. Rekao sam: ‘Bombaclarttt’ (baljezganje). Ne mogu disati! Netko je imao smjelosti, hrabrosti da bude u istom moru s nama… pogledaj koliko je barki ovdje. Netko se namjestio i posrao. Čak sam vidio kukuruz u kakici, brate. Kukuruz!” nastavio je.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound – Moyo

U tom trenutku netko je potrubio sa strane, što ga je samo dodatno raspalilo: “Možeš li se stišati? Neće me više nikad vidjeti da skačem u ovo! Nikad!” završio je svoj urnebesni rant.

Video je postao viralan prikupivši preko pet milijuna pregleda i 930 tisuća lajkova, a komentari su jednako zabavni: “Tako mi je drago da je stavio titlove”, “Bombaclarttt! “, “Lmaoo dobrodošao u Hrvatsku” i “On je u Cro-wea-sha, ljudi”, samo su neki od njih.

Previous articleKako izgleda casting filmova za odrasle: Po*no glumac otkrio detalje! Morate učiniti tri stvari, a ja sam ih apsolutno volio!
Next articleGojakov otac: Namjerno mu to rade da prikriju sve što se događa u Dinamu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here