Home Mozaik Tiktokerica otkrila: Ako me zaručnik ikada prevari, doživotno će mi plaćati račune...

Tiktokerica otkrila: Ako me zaručnik ikada prevari, doživotno će mi plaćati račune (VIDEO)

188
0

Chaylene Martinez, djevojka iz američke savezne države Idaho, otkrila je na TikToku neobičan način na koji se osigurala u slučaju da je zaručnik prevari.

“Moj je zaručnik upravo potpisao pravni dokument koji smo ovjerili kod javnog bilježnika. Prema ugovoru, ako me ikad prevari, mora plaćati moje račune”, rekla je Chaylene u videu koji ima preko 8 milijuna pregleda.

“Dakle, ako me prevari, zeznuo se”, dodala je buduća mladenka uz napomenu da ne zna je li prepametna ili samo luda.

U drugom je videu objasnila da ima probleme s povjerenjem, a posebice u vezi s novcem. Ispričala je da je njen zaručnik osobno napisao taj dokument, ali da ga neće podijeliti s drugima jer je jedinstven i odnosi se samo na njihovu situaciju.

Chaylene se u veljači ove godine proslavila videom u kojem se snimila kako vježba za razgovor za posao. Nazvala je prijatelja kako bi joj pomogao pripremiti se za razgovor, no nije primijetila da joj je kamera za sastanak upaljena te da su njezini potencijalni poslodavci čuli njezin razgovor s prijateljem.

@salamiiqueen

♬ original sound – salamiqueen

“Ovo su najgluplja pitanja za posao koja sam ikada u životu pročitala”, rekla je između ostaloga Chaylene. Kasnije je pogledala u ekran i shvatila kako se snimala cijelo vrijeme i poslala snimku tvrtki.

“Ajme, ne! Tako mi je žao, nisam shvatila da se snima. Vježbala sam, oprostite”, ispričavala se, no naposljetku nije dobila posao stjuardese, a njezin video ubrzo je postao viralan. Tako je i njezin sadašnji poslodavac saznao kako je Chaylene bila u potrazi za novim poslom.

Previous articleGolman Gruzije se nakon pobjede na EP-u u Splitu popeo na tribine i zaprosio djevojku! (VIDEO)
Next articleUkrajinci: Žena našeg vojnika slala lokaciju njegove postrojbe Rusima, uhićena je

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here