Home Mozaik Tina Katanić prvi put o skandalu iz 2015.: Bila sam žrtva kaznenog...

Tina Katanić prvi put o skandalu iz 2015.: Bila sam žrtva kaznenog djela

276
0

Manekenka i nekadašnja Loto djevojka Tina Katanić povukla se iz javnosti nakon što je 2015. procurila snimka seksa koja joj je uzdrmala karijeru i zbog koje je pala u depresiju.

Tina je napokon odlučila prekinuti šutnju i progovoriti o skandalu zbog kojeg je prošle godine jedan od muškaraca koji ju je snimao pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora.

“Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo”, rekla je u razgovoru za Story.

“Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave.

Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo”, poručila je.

Otkrila je i da su joj najveća podrška u tom teškom periodu bili “roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.”

Naime, Tina je nakon skandala otputovala u inozemstvo. Ljubav je našla 2016. godine u sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je podigao samopouzdanje i spasio je od depresije, iako su prekinuli godinu kasnije.

Previous articlePoraz od Dinama došao glave treneru Chelsea!
Next articleRumunjka (18) prodala nevinost za 2 milijuna eura: Šokirati ćete se kad vidite kome!(VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here