Home Mozaik Tip se požalio da mu cura ‘ne da’: ‘Kaže mi da se...

Tip se požalio da mu cura ‘ne da’: ‘Kaže mi da se ne želi seksati sa mnom jer mi je penis prevelik’

396
0
Foto: Pexels

Tužan i neutješan muškarac se obratio stručnjakinji za muško-ženske odnose kako bi mu pomogla sa savjetom jer se njegova cura koja je djevica ne želi seksati s njim jer smatra da mu je penis prevelik.

Napisao joj je: “Draga Deidre, moja djevojka odbija seks sa mnom jer misli da je moj penis prevelik i prestravljena je da će je boljeti, ali siguran sam da mi je normalne veličine, prosječan. Ja imam 30 godina, a ona samo 21 godinu i još uvijek je djevica. Od tada se previše boji da bi pokušala ponovno.”

Zatim je objasnio situaciju: “Zajedno smo već tri mjeseca i ovo postaje veliki problem među nama. Jako mi se sviđa, ali seks je za mene važan dio veze.”

Stručnjakinja za muško-ženske odnose mu je savjetovala: “Pokušajte biti strpljivi, pritisak na nju će pogoršati ovo. Jasno dajte do znanja da vam se ona stvarno sviđa i da ćete stvari poduzeti polako. Objasnite joj da seks, čak ni gubitak nevinosti, ne bi trebao biti bolan.”

“Najvažnije je potruditi se da je opuštena. Uživajte u puno predigre kako bi se uzbudila i prestanite ako je imalo tjeskobna”, savjetovala mu je, piše TheSun.

Previous articleNjemački diplomat uhićen u Brazilu zbog sumnje da je ubio muža
Next articleDečko ima stotinu erekcija dnevno, i kaže da mu se to nikad nije događalo – sve dok nije upoznao nju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here