Home Vijesti Tony Cetinski o svom političkom angažmanu: Škoro okuplja jako interesantan profil ljudi…

Tony Cetinski o svom političkom angažmanu: Škoro okuplja jako interesantan profil ljudi…

960
0

Pjevač Tony Cetinski nedavno je izazvao buru na društvenim mrežama svojim stavovima o cijepljenju. Objavio je nekoliko live videa, a u jednom od njih ugostio je i nogometaša Dejana Lovrena. Tony kaže da nije protiv cijepljenja, već da želi podići svijest javnosti o pravima izbora. U jednom videointervjuu sugerirao je Marinu Miletiću iz Mosta da organizira prosvjed protiv cijepljenja, a o politici je progovorio i za Slobodnu Dalmaciju.
– Dobivam pozive da se priključim u više stranaka, ali još se nisam odlučio na taj korak. Stranka u koju bih ja ikada pristupio svakako bi bila suverenističkih načela i ideja, a nikako globalističkih i morali bi svi najprije na detektor laži prije nego bih pristupio u neku stranku. Tko zna?! Možda postoji takva – kazao je Tony i otkrio što mislio kolegi Miroslavu Škori.
– Mostovci su više-manje okej, ali Škoro, po mom mišljenju, okuplja jako interesantan profil ljudi oko sebe. Bilo bi najbolje kad bi oni zajedno nastupili. To je moje skromno i nestručno mišljenje. Mislim da Škoro sada ima veliku šansu za trijumf, veću nego na predsjedničkim izborima – zaključio je pjevač. Podsjetimo, Tony je isto tako nedavno otkrio da sumnja da su mu hakirani svi profili na društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here