Home Mozaik Tony Cetinski o teškoj oluji koja je pogodila Zagreb: ‘Majka priroda ili...

Tony Cetinski o teškoj oluji koja je pogodila Zagreb: ‘Majka priroda ili otac HAARP? Pitam za frenda’

510
0

Nakon strašne oluje koja je poharala glavni grad Hrvatske danas, na društvenim mrežama javnosti se obratio i glazbenik Tony Cetinski (54).

“Je li itko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka?”, upitao je pjevač na početku objave u kojoj je podijelio par fotografija današnje katastrofe.

“Majka priroda ili otac HAARP? Pitam za frenda”, naveo je dalje. Zbunjenom Toniju obožavatelji su odgovorili na upite i podijelili svoje mišljenje.

“Ne, rekli su da je bilo narančasto upozorenje i da za to ne šalju SMS no eto kaos nastao i čeka nas novi”, odgovorili su neki, a drugi poručili da u HARP ne treba vjerovati.

Uz, Toni je između ostalog, objavio i fotografiju na kojoj se vidi naslov članka iz 2014. godine u kojem je intervjuiran Zoran Vakula koji je tada izjavio kako je moguće da pomoću HAARP-a mijenjaju vremenske uvjete.

Radi se o sustavu kontrole vremena kojega mnogi teoretičari krive za sve češće vremenske katastrofe.

Prestrašeni fanovi opisali su u kakvim su se oni situacijama našli kada je Zagreb pogodilo strašno nevrijeme te su objasnili kako su to prilike na koje čovjek nikada nije pripremljen.

“Ovo ne želim ni najvećem neprijatelju; Ni ne treba mi SMS, sve je odnijelo, krovove, počupalo stabla, ovo je strašno”, pisali su u komentarima.

Inače, Toni ljeto provodi pjevajući, a ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, raspored mu je pun. Nedavno je nastupio u Banja Luci, Zaprešiću, a priprema i koncert u Beogradskom Velvetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here