Home Mozaik Tony Cetinski razbjesnio publiku na koncertu, tvrdi da je riječ o nesporazumu

Tony Cetinski razbjesnio publiku na koncertu, tvrdi da je riječ o nesporazumu

301
0

Popularni pjevač Tony Cetinski održao je koncert u Baru u Crnoj Gori, a nakon koncerta u srpskim medijima su se pojavili napisi da se pjevač nakon jednoipolsatnog nastupa publici obratio riječima koje su većinu razočarale i razljutile. Na svojim društvenim mrežama Cetinski se oglasio o svemu i rekao da je riječ o nesporazumu.

Cetinski je u Baru nastupao u sklopu manifestacije Ljeto sa zvijezdama, a prema pisanju srpskih medija, na kraju koncerta je neugodno iznenadio publiku.

“Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita”, navodno je Cetinski rekao publici koja je mislila da se radi o šali, no pjevač se nije vratio na pozornicu.

Nakon prozivki u medijima i na društvenim mrežama Cetinski se oglasio na svom Facebook profilu i kazao kako je zapravo bila riječ o nesporazumu, naglasivši da mu je žao što je došlo do neugodne situacije.

“Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvrijedio publiku i organizatore. Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak sa bine bio poziv na bis, pa je, umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba, što je sugeriralo kraj koncerta”, napisao je.

“I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata”, dodao je popularni glazbenik.

Previous articleStriptizeta doživjela šok: Skinula se na momačkoj večeri, a kad je vidjela tko je mladoženja, zgrozila se
Next articleRadikalna veganka izgladnila sina do smrti: Dijete je imalo svega osam kilograma kada je preminulo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here