Home Najnovije Torcida se protiv Walesa vraća na utakmice reprezentacije

Torcida se protiv Walesa vraća na utakmice reprezentacije

59
0

Prvi put nakon osvajanja svjetske bronce u Kataru hrvatska nogometna reprezentacija vraća se natjecateljskim utakmicama. U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se iduće godine igra u Njemačkoj čekaju je utakmice protiv Walesa i Turske 25. i 28. ožujka.

Prva utakmica protiv Velšana igra se na Poljudu, a na njoj bismo nakon dugo godina mogli vidjeti i splitsku Torcidu. Najvjerniji navijači Hajduka su zbog neprijateljstva s HNS-om već dugi niz godina zaobilazili utakmice reprezentacije, a tijekom Svjetskog prvenstva 2018. zagovarali su i navijanje protiv nacionalne vrste.

Izgleda da se u međuvremenu nešto promijenilo jer je počela kružiti navodna interna poruka torcidaša u kojoj se članove grupe obavještava o povratku na utakmice Hrvatske. Na službenim strancima Torcide još nema potvrde, a spomenutu poruku prenosimo u cijelosti:

“Nakon razgovora i sastanaka s ljudima iz grupe, donili smo odluku da se Torcida vraća na utakmice reprezentacije. U cilju nam je ići na utakmice, domaće i gostujuće, ka grupa, u što većem broju koji će, nadamo se, s vremenom rasti. Ljubav prema domovini nikad nije bila upitna, ali se zbog raznih događaja dovela do razine koju nitko nije htio. Uvik ćemo se borit i ukazivat na neispravni sustav.

Prva utakmica koja nam dolazi je utakmica na Poljudu kontra Walesa i na nju idemo u šta većem broju. Karte će biti u prodaji za sjever, kroz koji dan. Trenutnu kazališnu atmosferu na utakmicama reprezentacije, želimo vratit na staze stare slave, gdje se zdušno navijalo zajedno s ostalim Hrvatima. Nakon par utakmica stupit ćemo u kontakt sa drugim navijačkim skupinama, kako bi svi išli navijat ka Hrvati, bez mrkih pogleda i provokacija.”

Previous articlePopularni transvestit s Youtube-a komentirao Let 3 i Mamu ŠČ: “Sviđa mi se što nemaju osjećaj srama”
Next articleKamere zabilježile stravičnu ozljedu srpskog UFC borca: Ovo ledi krv u žilama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here