Home Sport Kamere zabilježile stravičnu ozljedu srpskog UFC borca: Ovo ledi krv u žilama

Kamere zabilježile stravičnu ozljedu srpskog UFC borca: Ovo ledi krv u žilama

32
0

Užasna ozljeda srpskog borca u srednjoj kategoriji Duška Todorovića. On je večeras nastupio na UFC 286 priredbi u Londonu, a protivnik mu je bio Christian Leroy Duncan, inače UFC debitant koji je došao kao neporaženi prvak Cage Warriorsa. Duško je inače u meč ušao sa tri pobjede i tri poraza u UFC-u, a posljednji je puta nastupio u desetom mjesecu prošle godine kada je svladao Jordana Wrighta. U prvoj rundi, kad su oba borca bila u klinču uz ogradu, Duško Todorović samo se srušio. Na usporenoj snimci se vidjelo da je ozlijedio desno koljeno jer se odmah primio za njega, a borba je završena pobjedom Duncana tehničkim nokautom.

Snimke tog trenutka možete pogledati na linku.

Radi se o dosta teškoj ozljedi jer je već i na snimci bilo vidljivo kako mu je mišić otišao prema gore, javlja MMA Fighting. Iako je izgubio, sada je najvažnije da se iz ovoga vrati i oporavi na najbolji mogući način. Možemo samo na kraju reći da je ovo velika šteta i da Dušku Todoroviću želimo što brži i uspješniji oporavak i povratak u elitni MMA kavez.

Previous articleTorcida se protiv Walesa vraća na utakmice reprezentacije
Next articleZbog juhe zatvoren restoran: Ljudi došli jesti, ali hrana im se zgadila do kraja života, pogledajte što je unutra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here