Home Sport Torcida udružila snage s bratskom navijačkom skupinom i izazvala incidente kraj Camp...

Torcida udružila snage s bratskom navijačkom skupinom i izazvala incidente kraj Camp Noua (VIDEO)

21
0

Xavi je kao trener Barcelone debitirao u Ligi prvaka, a njegova je momčad propustila meč-loptu protiv Benfice na domaćem terenu. U kišnoj kulisi završilo je 0-0 te Barcelona i dalje ima dva boda više od Portugalaca.

Ipak, ako Benfica pobijedi u zadnjem kolu kijevski Dinamo na domaćem terenu onda i Barcelona mora pobijediti Bayern u Münchenu. U slučaju istog broja bodova (pobjeda Benfice i remi Barçe) u prednosti je Benfica koja je doma dobila Katalonce 3-0.

A prije te utakmice dogodio se incident kod Camp Noua u kojem su navodno sudjelovali i navijači Hajduka. Naime, stižu informacije kako su navijači Benfice i Hajduka organizirano uletjeli u kafić najžešće navijačke skupine Barcelone, Boixos Noisa. Uslijedio je opći kaos, ali srećom za domaće pristalice nije dugo trajao jer je ubrzo reagirala policija.

Poznato je da su navijači Benfice u odličnim odnosima Torcidom. Njihovo prijateljstvo datira još od 1994. godine, a povezao ih je tragični događaj koji se zbio 18. rujna te godine, nakon utakmice Hajduka i Benfice u Ligi prvaka.

Troje navijača portugalske momčadi Jorge ‘Gullit’ Mauricio, Laurentino ‘Tino’ Soares i Ana Rita Fernandes koji su bili pripadnici No Name Boysa i vraćajući iz Splita izgubili su živote u nesreći u Pirinejima. I od tada se razvilo veliko prijateljstvo, koje je vidljivo i po zajedničkim transparentima.

Previous articlePavela izašao iz Mosta, postaje li Komadinin žetončić?
Next article‘Ne možeš ostati normalna ako spavaš sa 10 osoba dnevno’: Ana progovorila o elitnoj prostituciji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here