Home Najnovije Torcidaše na putu na derbi čekaju nemogući uvjeti. ‘Nećete stići dalje do...

Torcidaše na putu na derbi čekaju nemogući uvjeti. ‘Nećete stići dalje do Donjeg Lapca’

77
0

Dinamo i Hajduk u nedjelju, u 15 sati, igraju veliki derbi 23. kola SuperSport HNL-a. Dinamo eventualnom pobjedom može pobjeći Hajduku na 11 bodova prednosti uz utakmicu manje, a Splićanima je derbi manje-više zadnja šansa da vrate neku neizvjesnost u prvenstvo.

Na Maksimiru se očekivalo veliki broj gledatelja, ali moglo bi ih biti bitno manje nakon vremenske prognoze koja najavljuje jako loše vrijeme u nedjelju u Zagrebu. Očekuje se snijeg i vrlo niska temperatura zbog čega će, s obzirom na činjenicu da Maksimir nema krov, većina onih koji su željeli doći na utakmici ostati kod kuće.

Dinamo je Hajduku za derbi prepustio čitavu južnu tribinu i u Split je poslao 3200 ulaznica. Prvog dana prodaje otišlo ih je pola, a do sad ih je prodano oko 2500 pa će Hajduk na Maksimiru imati glasnu podršku.

No, pitanje je hoće li navijači na utakmicu stići jer se i u Lici najavljuje jako loše vrijeme. Poznati dalmatinski meteorolog-amater Ivan Šolić, koji uglavnom dobro predviđa vremenske prilike, napisao je na Facebooku da Hajdukove navijače u Lici čeka oko pola metra snijega i da će uvjeti za putovanje biti jako teški.

“Drage torcidašice i dragi torcidaši, kroz Liku i Gorski kotar vas u nedjelju čeka pola metra snijega. Bojim se da će mnogi od vas koji se u nedjelju upute za Zagreb utakmicu gledati u nekoj birtiji u Donjem Lapcu. (Jer to je najdalje dokle ćete, po mojoj slobodnoj procjeni, stići…) P.S. Nisu mi vaše majke rekle da ovo napišem”, objavio je Šolić.

Sličnu prognozu najavljuje i Državni hidrometeorološki zavod koji za područje Like u noći sa subote na nedjelju najavljuje jaku susnježicu, a od ranog jutra jaki snijeg koji bi mogao znatno otežati promet. Snijeg će padati čitavog dana i otežat će navijačima i povratak u Dalmaciju. HAK upozorava vozače da ovog vikenda kroz Liku ni u kojem slučaju ne voze bez zimske opreme.

Previous articleAjme što ovaj čovjek radi sa zmijama golim rukama! Ima ih na tisuće, prizor ledi krv u žilama! (VIDEO)
Next articleMMA borba osmogodišnjaka postala je viralna. UFC-ova zvijezda oduševljena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here