Home Mozaik Tragična smrt djevojčice (13) zbog TikTok izazova: Roditelji pronašli zastrašujuće snimke

Tragična smrt djevojčice (13) zbog TikTok izazova: Roditelji pronašli zastrašujuće snimke

109
0
pexels cottonbro 5081916

U okrugu Kassel, Njemačka, dogodila se tragična smrt 13-godišnje djevojčice koja je preminula zbog opasnog TikTok izazova poznatog kao “Blackout Challenge”. Ovaj izazov uključuje gušenje do točke nesvjestice, a djevojčica je sudjelovala u njemu kako bi pokazala svoju hrabrost.

Šokantno otkriće roditelja

Roditelji su na mobitelu djevojčice pronašli nekoliko zastrašujućih snimki koje pokazuju da je pokušavala izvesti ovaj opasan izazov nekoliko puta. Ove snimke pružile su uvid u tragičan pokušaj djevojčice da se uključi u viralni trend koji se pokazao kobnim.

Policijsko izvješće

Prema priopćenju policije, članovi obitelji pronašli su 13-godišnjakinju u besvjesnom stanju u njezinoj sobi. Hitna pomoć je brzo stigla na mjesto događaja, no liječnik je mogao samo konstatirati smrt djevojčice. Slučaj se dogodio krajem travnja, ali je Državno tužiteljstvo tek nedavno objavilo vijest.

Opasnost “Blackout Challengea”

Mediji izvještavaju da je ovaj opasni izazov već odnio nekoliko života diljem svijeta. Mnogi mladi ljudi, privučeni željom za pažnjom i priznanjem na društvenim mrežama, odlučuju se sudjelovati u ovom izazovu ne razmišljajući o smrtonosnim posljedicama.

Potreba za podizanjem svijesti

Ovaj tragični slučaj naglašava potrebu za podizanjem svijesti o opasnostima viralnih izazova na društvenim mrežama. Roditelji, škole i zajednice moraju surađivati kako bi educirali mlade o rizicima i opasnostima sudjelovanja u takvim aktivnostima. Samo kroz zajedničke napore možemo spriječiti slične tragedije u budućnosti. (fenix)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here