Home Sport Transfer bomba s Rujevice: Za Frigana nude 5 milijuna eura!

Transfer bomba s Rujevice: Za Frigana nude 5 milijuna eura!

252
0

Iako je Matija Frigani pripremnu utakmicu protiv Goricu, baš kao i svaku pripremnu utakmicu pod vodstvom Jakirovića, počeo od prve minute, postoji mogućnost da će napustiti Rijeku i prije početka iduće polusezone

19-godišnji Frigan je izuzetno tražena ‘roba’ i na Rujevicu je sletilo nekoliko ponuda između kojih su u javnost isplivali talijanski prvoligaši Spezia i Lecce i MLS klub Portland Timbers. Prema informacijama koje doznaju Sportske novosti pristigla ponuda za Frigana iznosi između četiri i pet milijuna eura!

Tomislav Puljić, vlasnik nogometne agencije Green Field sa sjedištem u Švicarskoj, a koja brine o karijeri mladog igrača Rijeke i U-21 reprezentativca Hrvatske, potvrdio nam je da za njegovog štićenika postoji već jedna konkretna ponuda.

– Tako je, na stolu imamo jednu konkretnu ponudu za Matiju i jako puno upita sa svih strana. Ne bi bilo ozbiljno s moje strane sada iznositi imena svih klubova, no interes za njegove usluge je stvarno velik – kazao je Puljić, u uvodu rekavši da je Friganu trenutno u Rijeci jako dobro.

– Istina, Matija je jako zadovoljan trenutno, i kako se radi i kako se trenira pod vodstvom trenera Jakirovića i kompletnog novog stručnog stožera. Iz tog razloga se nama možda niti ne žuri realizirati ovaj transfer u zimskom prijelaznom roku, osim ako ne dođe baš neka ponuda koja se ne može odbiti. U svakom slučaju, želimo da svi na kraju budemo zadovoljni, prije svega HNK Rijeka, koja je Matiji pružila priliku za dokazivanje na velikoj pozornici, a onda je normalno da i igrač i mi kao njegovi zastupnici budemo zadovoljni tim potencijalnim poslom. Neka Matija samo bude zdrav i siguran sam da do ljeta može postići još desetak golova. U tom slučaju vam garantiram da se niti mi, niti klub nećemo moći obraniti od ponude i da će transfer Matije Frigana postati jedan od većih izlaznih transfera u novijoj povijesti Rijeke – kazao je Puljić.

Previous articleReakcije Engleza na Oršićev transfer: ‘Jadan dečko, dosad je igrao Ligu prvaka, a sad će završiti u drugoj ligi’
Next articleNa Krku se snima film o gej partizanima. HAVC za njega izdvojio 3.7 milijuna kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here