Home Sport Trener Lillea iznerviran igrom: Nedostajalo nam je poniznosti; Predsjednik očekuje veliki pritisak...

Trener Lillea iznerviran igrom: Nedostajalo nam je poniznosti; Predsjednik očekuje veliki pritisak u Rijeci

341
0
Franjo Ivanović (Rijeka - Lille)

Nakon minimalne pobjede protiv Rijeke u prvoj utakmici konferencije Europske lige ovog četvrtka u Lilleu (2-1), trener Losca doimao se jako iznerviran igrom svojih igrača. Smatra da im je “nedostajalo poniznosti” pred hrvatskim predstavnicima , baš kao ni predsjedniku Olivieru Letangu.

Nakon pobjede Losca protiv Rijeke u prvoj utakmici konferencije Europske lige u četvrtak (2-1), Paulo Fonseca nije štedio riječi o igri svojih igrača. Trener Lillea smatra da im je “manjkalo poniznosti” i rekao je da mu se “nije svidjela” utakmica Lillea.

“Dominirali smo cijelu utakmicu, protiv momčadi koja se branila vrlo nisko. Ali mislim da je na kraju Lucas (Chevalier) zajamčio pobjedu. Igrali smo protiv dobre momčadi, kvalitetno. Ali nedostajalo nam je poniznosti u ovoj utakmici. Nismo se dovoljno borili za pobjedu i, iskreno, ne sviđa mi se utakmica koju smo imali”, ističe Paulo Fonseaca.

“Mislim da se danas nismo dobro branili. Dvoboji, pojedinačne situacije, plasman… Nemamo potrebnu koncentraciju. Počelo je šansom koju je primio Bafodé (Diakité). To je utakmica koju moramo gledajte, jer smo napravili puno grešaka.”

Olivieru Létangu, predsjedniku Losca, također se nije svidio stav igrača: “Ono čega se već sjećam je da smo pobijedili. Bitno nam je da se kvalificiramo. Znamo da nas čeka težak uzvrat, u okruženju pod velikim pritiskom. Nisu nam se svidjeli stavovi igrača. Ako mislimo da će biti lako, ako dođemo mirni na teren, nećemo moći proći. Imali smo jako komplicirano prvo poluvrijeme. Problem stanja uma? Razgovarat ćemo o tome s dečkima, ali to je interno. Radije ću ostati na pobjedničkoj strani.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here