Home Mozaik Trenutak istine: Riječanin bi dao život za suprugu, ali ponekad ju želi...

Trenutak istine: Riječanin bi dao život za suprugu, ali ponekad ju želi ubiti kako bi oženio ljubavnicu

316
2

Poduzetnik Antun Antunović (40) je iz Rijeke. U braku je s Alice 21 godinu te imaju dvije kćeri. Antun je otkrio kako je svojedobno gutao žilete. Na drugom pitanju priznao je kako su ga žene često znale ošamariti jer se neprimjereno ponašao. Supruga ga je ošamarila samo jednom. Poduzetnik je izjavio kako je Alice jednom dao romantičan dar kojeg je namijenio nekome drugome. Kasnije je priznao da je prokockao više od 100.000 kuna. Svoj penis naziva “slonić” pa zato iznad međunožja ima tetovažu te životinje. Za 10.000 kuna rekao je da majku voli više od kućnog ljubimca. Priznao je da je bio u vezi sa ženom koja ga je uzbudila preko telefona. Zvao je informacije i spetljao se s operaterkom. Žena mu je oprostila. Kasnije je priznao kako ne pamti imena svih osoba s kojima je prevario Alice, a ne zna ni koliko ih je bilo. S raznim ljubavnicama seksao se i u svom bračnom krevetu, koji je dosad mijenjao već dva puta. Na pitanje bi li volio da mu se kćeri udaju za nekog poput njega nije odgovorio jer ga je spasio prijatelj. Za 25 tisuća kuna otkrio je kako bi dao svoj život za suprugu. Priznao je kako mu “slonić” nekoliko puta nije dignuo surlu, a dodao je kako mu se seksualna partnerica pomokrila po njemu. Kazao je da je to možda bilo polunamjerno, ništa perverzno. Ponekad je poželio da mu umre supruga kako bi mogao oženiti ljubavnicu. Sudjelovanje nastavlja u slijedećoj emisiji.(24sata)

2 COMMENTS

 1. Mislim da me je nakon ove emisije sram što sa Riječanin.
  I muž i žena su polupismeni kreteni kojima bi trebalo oduzeti poslovnu sposobnost.
  On se deklarira kao obrtnik pa taj čovjek koliko ja znam nije završio ni osnovnu školu i bavio se obijanjem zlatarnica u Italiji gdje je i odležao nekoliko godina u prdekani, a poznati je obiteljski nasilnik.
  Ja ružnijeg čovjeka nisam u životu vidio. Tko bi s njim mogao spavati mora stvarno imati želudac.
  Žena je posebna priča i u naravi je žalim.
  Molim urednika da više ne piše u Rijeka danas o takvim kretenima jer bi netko mogao pomisliti da smi svi u Rijeci takvi.
  Bobi.

 2. bobo
  pa taj kreten niti nije Riječanin i nema te šta biti stid. Zemzo došo bolan do Rijeke i nažalost osto, a neće da se vrne u rodni kraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here