Home Mozaik ‘Triput sam se onesvijestila dok me silovao’: Baka koju je unuk zlostavljao...

‘Triput sam se onesvijestila dok me silovao’: Baka koju je unuk zlostavljao misli da ga je ovo omamilo

502
0

Baka (71) iz sela u okolici Alibunara, koja je preživjela pravu kalvariju nakon što ju je unuk (17), kojemu je bila skrbnica, 13. kolovoza silovao, a zatim i pretukao u njihovoj obiteljskoj kući, ispričala je kako je nakon svega maloljetnik se ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

Nesretna žena opisala je kroz što je prošla i kako se uspjela obraniti od pomahnitalog unuka.

– Kad je završio sa iživljavanjem, rekao mi je: ‘Ne miči se, babo’. Idem iz kuće, a ti da se nisi pomaknula dok ne čuješ kako lupam na roletama izvana’ – kaže baka i nastavlja prepričavati do detalja kobnu noć.

Izašao je iz kuće i ubrzo sam čuo kucanje na roletama. Jedva sam ustala i otišla u kuhinju po vodu i šećer. Nakon nekoliko minuta moj unuk je mirno ušao u kuću, kao da se ništa nije dogodilo, i pitao me ‘što radim i zašto sam budna’.

Nesretna žena, brišući suze, rekla je da je njen unuk, koji je osumnjičen za ovaj zločin, izgovorio još jednu jezivu rečenicu.

– Pogledao me i pitao: ‘Zašto ti je lice u modricama?’ Bio je vidno pijan i znala sam da me je silovao. Tada sam se povukla, jer sam mislila da će me ubiti, da će me dokrajčiti – kaže ona.

Kaže kako joj je unuk otišao spavati, a ona je ostala sjediti u kuhinji.

– Zvala sam kćer, ali nije se javljala. Boljelo me, nisam mogao pomaknuti ni ruku ni glavu. Cijelo tijelo. Kći me nazvala tek oko 5.30 ujutro i tada sam joj rekla da me unuk silovao. Odmah je pozvala policiju koja je došla za 18 minuta i on je uhićen iako je počeo bježati – ispričala je baka.

– Dok me je silovao, tri sam se puta onesvijestila i probudila. Morala sam ostati svjesna i prisutnaan. Iako sam najviše željela da umre. Zamisli da te unuk siluje, pa bolje da me nema.

Osumnjičeni tinejdžer dan prije nego što je silovao i pretukao baku bio je u polju.

– Znao je popiti, no kako smo kasnije doznali, postoji i mogućnost da je bio drogiran. Zapravo, cijeli je dan radio s konopljom. Pretpostavljam da je cijeli taj dan grickao sjemenke konoplje od kojih mu se zavrtjelo u glavi, a onda se navečer napio, pa me napao – kaže baka.

Podsjetimo, uhićenog tinejdžera ispitao je tužitelj, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Previous articleInvazija na Jadranu: Upadaju u kuće i jedu sve živo, mještani očajni (VIDEO)
Next articleDječak s terminalnim rakom tješi brata nakon što mu je rekao da će umrijeti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here