Home Sport Trostruka svjetska prvakinja prodaje 18+ fotografije da zaradi za nastup na ZOI-ju...

Trostruka svjetska prvakinja prodaje 18+ fotografije da zaradi za nastup na ZOI-ju (FOTO)

539
0

Elise Christie je britanska reprezentativka u brzom klizanju koja je posljednjih dana postala poznata po tome što je otvorila OnlyFans na kojem svoje 18+ fotografije i videozapise prodaje za pretplatu od 11 dolara mjesečno (12.51 euro, 94.10 kuna) kako bi sakupila novac potreban za put na Zimske Olimpijske igre 2026. godine.

Trostruka Svjetska prvakinja propustila je ZOI u Pekingu 2022. godine zbog ozljede ligamenata nakon koje je objavila da odlazi u mirovinu. Objavila je to u intervjuu za BBC, da bi samo nekoliko mjeseci kasnije najavila da će se pokušati izboriti za sljedeće Olimpijske igre.

Istaknula je kako bi taj puta u Milan i Cortinu d’Ampezzo morala financirati sama pa je razvila plan kako da do potrebnog novca i dođe. Već je počela promovirati svoj OnlyFans, dala je i nekoliko intervjua u britanskim medijima kako bi objasnila zašto ga je otvorila. Ipak, svi se razlozi svode na jedno – novac.

Podsjetimo, prije točno godinu dana Christie je šokirala Britaniju objavom svoje autobiografije u kojoj je priznala da je silovana i točno opisala kako se to dogodilo.

Tada je imala samo 19 godina, a danas 31-godišnja djevojka iz Škotske trenira za svoje četvrte zimske olimpijske igre. U autobiografiji pod nazivom Resilience čitavo jedno poglavlje posvetila je silovanju koje se dogodilo 2010. godine, kada je krenula u noćni provod sa suigračicom iz tima, i to nakon što su se vratile sa ZOI-ja u Vancouveru 2010. godine.

“Sjećam se da sam bila sa suigračicom. Kupile smo piće i samo nakon nekoliko gutljaja mi je prišao jedan tip i krenuo razgovarati sa mnom. Nisam previše razmišljala i prihvatila sam razgovor. Zatim mi je ponudio piće. Rekla sam mu da već imam, ali on se vratio s drugim i poručio: ‘Probaj ovo.’ Otpila sam nekoliko gutljaja, bila sam naivna. Nisam ni popila cijelo piće, a već sam se počela čudno osjećati. Bilo je oko 22 sata i nisam željela ostati vani dok sam se tako osjećala”, piše Christie, koja je naručila taksi, ali je muškarac krenuo za njom i nagurao ju je u automobil.

“Čudno sam se osjećala i moje tijelo nije funkcioniralo kako treba. Pokušala sam pobjeći od njega, ali jednostavno nisam mogla koliko god da sam se trudila. Kad god bih pala na pod, on je trčao za mnom i vukao me. Na kraju me je i ubacio u taksi. Sjećam se kroz maglu da sam zamolila taksista da nas ne vodi u kuću tog tipa i da me vozi na moju adresu. U jednom trenutku smo zapravo bili blizu mjesta gdje sam živjela i tada sam vrisnula: ‘Tamo, moramo tamo skrenuti.’ Međutim, predator je uvjerio taksista da sam mu ja djevojka i da sam samo pijana te nas je odvezao u njegovu kuću.”

Christie je dugo šutjela o tome što se dogodilo, ali je sada napokon odlučila progovoriti kroz knjigu koju je objavila. Išla je u detalje kako bi čitateljima dočarala razmjere užasa koji je prošla.

“Tada mi je bilo jasno da će me seksualno zlostavljati i cijelo vrijeme sam mu vikala: “Ne!” Ali, koliko god sam ja to govorila, on se sve više nabijao na mene. Moje tijelo nije bilo u stanju boriti se s tim tipom, ruke su lebdjele, nisam mogla ustati. Na kraju sam popustila i predala se”, piše dalje Christie pa zaključuje:

“Probudila sam se potom usred noći i otišla što sam brže mogla. Silovanje nisam prijavila policiji. Nisam znala što da radim. Definitivno nisam željela reći mami jer sam znala da će je to uznemiriti. Ja na kraju nisam silovana onako kako gledate u filmovima, nisam bila fizički ozlijeđena, ali sam primorana na seks protiv svoje volje.”

Previous articleĐoković napravio grešku kakvu nije u 1250 mečeva. Prasnuo u smijeh kad je shvatio!
Next articleLuksuzni nautički turizam kao jedan od recepata za budućnost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here