Home Mozaik Truli bogataš soli pamet o zavođenju djevojaka: Hvali se kako je svaku...

Truli bogataš soli pamet o zavođenju djevojaka: Hvali se kako je svaku odveo u krevet, a se*a se 14 puta tjedno (FOTO)

121
0

Influencer i neslužbeni “kralj Instagrama”, igrač pokera, playboy i milijunaš Dan Bilzerian (41) podijelio je nekoliko savjeta o zavođenju sa svojim muškim pratiteljima na ovoj mreži.

Posebno se obratio mlađoj populaciji, starijima od 18 godina, a otkrio je i neke “dečke” s kojima će noćni izlazak zasigurno završiti u maniri Casanove, u krevetu s novom djevojkom! Dan kaže da je zapravo vrlo lako “udvarati” djevojku i uvjeriti je da pođe s tobom kući.

Inače, ovaj playboy ne krije da vodi buran seksualni život, a prema njegovim riječima, seks ima najmanje 14 puta tjedno – što je u prosjeku dva puta dnevno! Korisnicima društvenih mreža i svima koji ga slušaju neprestano se hvali svojim seksualnim umijećem i stalno objavljuje slike svog razuzdanog života.

Kako bi potvrdio svoj autoritet na ovom polju, Bilzerian je odlučio s 18-godišnjacima podijeliti najbolji način za hodanje s “dobrom ribom”. Ključ je u tome da, koliko god žena bila zgodna, moraju joj pristupiti s povjerenjem.

“Mislim da se uglavnom radi o tome da samo priđete grupi djevojaka i priđete im, a ne kažete: ‘Oh, mislim da si tako lijepa, mogu li te častiti pićem?’. Samo im priđeš i razgovaraš s njima, trebao bi se osjećati ugodno stajati sa zgodnom ribom i neobavezno razgovarati. Zvuči lako, ali kad sam bio mlađi nije mi bilo lako. Kao, priđem super zgodnoj ribi onda blokiram! Je**te, čovječe!”

Prema riječima ovog milijunaša, sve je u samopouzdanju.

“Samo idi i razgovaraj s njima, navikni se na to, navikni se na odbijanje. To je također bila vrlo važna lekcija za mene – kada sam se prestao brinuti o odbijanju, osjećao sam se kao da sam preskočio još jednu veliku prepreku.”

Kada je “kralj Instagrama” konačno otišao na fakultet, sve strepnje i brige su nestale. O svom seksualnom životu u tom periodu kaže:

“Kad sam išao na koledž, cijelo vrijeme sam imao cure koje su htjele izlaziti sa mnom”, kaže i dodaje:

“Kad prestanete brinuti, počinjete ‘raditi’ puno bolje.”

Previous articlePojeftinjuje gorivo!
Next articleJapanski navijači u Kataru šokirali domaćine: Brzinski očistili tribine od smeća na utakmici na kojoj nisu ni igrali (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here