Home Vijesti Trump se od prosvjednika skrivao u bunkeru Bijele kuće!

Trump se od prosvjednika skrivao u bunkeru Bijele kuće!

1774
0

Dok su prosvjednici u petak navečer bili okupljeni ispred Bijele kuće, američki predsjednik Donald Trump bio je nakratko odveden u podzemni bunker, doznaje CNN.

Trump je bio tamo nešto manje od sat vremena. Prva dama Melania i njihov sin Barron također su odvedeni u bunker. Postoji mogućnost da će cijela obitelj biti premještena u operativni centar za hitne slučajeve.

Trump je sinoć najavio da će njegova administracija uvrstiti krajnje lijevi pokret “Antifa” (antifašisti) na američku listu terorističkih organizacija.

“Sjedinjene Države će pokret Antifa uvrstiti u skupinu terorističkih organizacija”, napisao je Trump na Twitteru pošto je ovih dana optuživao taj pokret i druge “ekstremiste” za nerede tijekom prosvjeda.

Trumpova administracija zasad neće iskoristiti mogućnost preuzimanja kontrole nad Nacionalnom gardom, rekao je Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost Robert O’Brien.

“Nećemo federalizirati gardu u ovom trenutku. Ali ako je potrebno, imamo dodatne vojne snage koje mogu biti raspoređene ako guverneri i gradonačelnici trebaju te snage i ako ne mogu kontrolirati situaciju”, rekao je O’Brien novinarima u Bijeloj kući.

Dodao je da odluke o uvođenju reda trebaju donositi guverneri i gradonačelnici.

“Učinit ćemo sve što guverneri ili gradonačelnici trebaju kako bi održali kontrolu nad svojim gradovima”, istaknuo je O’Brien.

Previous articleČolaka napao i udario igrač Osijeka!
Next articlePojačane mjere u prometu – najveća brzina 182 km/h, alkohol 2,34 g/kg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here