Home Mozaik Turist snimljen kako nasred splitske Rive obavlja malu nuždu: ‘Imate li imalo...

Turist snimljen kako nasred splitske Rive obavlja malu nuždu: ‘Imate li imalo srama?’

181
0

Poznata radijska voditeljica Edita Lučić Jelić snimila je muškarca koji se sinoć “olakšao” u fontani na splitskoj Rivi te video objavila na Facebooku uz komentar:

“Pišate li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji..do kada ćemo ovo trpit? Policijoooo di ste?”, napisala je, a objavu su komentirali i njezini pratitelji.

“Užas, mislim da je Split sam kriv što ima ovakve goste”, napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: “Naši redari hodaju zatvorenih očiju kraj svega što se po gradu Splitu događa”.

Neki su komentirali da su gosti ove godine užasni i da “redari hodaju zatvorenih očiju po gradu”.

“Pa može li gore? Dno dna. Nigdje nikog kad ih trebaš”, rekao je jedan pratitelj, a pratiteljica je primijetila da se ovako nešto u Rimu ne bi moglo dogoditi: “U Rimu se ne smijem približiti fontani, kamoli tako nešto izvesti.”

Jedan od pratitelja je ipak zaključio da ni Hrvati u inozemstvu nisu ništa bolji pa je napisao: “Ni mi nismo bolji kad odemo van, isto se i mi ponašamo. Ja sam osoba koja je proputovala skoro pa cijeli svijet i to je manje važno sada, inače bili smo i u Rusiji za Svjetsko nogometno prvenstvo i vjerujte da smo mi činili i puno gorih stvari od pišanja po javnim mjestima….tako da…diskutabilno!”, zaključio je.

Previous articleHajduk saznao moguće protivnike u playoffu: Prijeti im osvajač Europa lige!
Next articleNa Twitteru se povela bizarna rasprava je li Joe Biden uopće živ, sve je počelo objavom jednog pjevača!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here