Home Mozaik TZ Bakra dobitnik međunarodne nagrade Golden Interstas 2020.

TZ Bakra dobitnik međunarodne nagrade Golden Interstas 2020.

473
0

Turističkoj zajednici grada Bakra dodijeljena je nagrada Golden Interstas 2020. za “Izvrsnost i kvalitetu rada u doprinosu razvoja turizma”

Izvršni Direktorij manifestacije u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T. (Europske federacije turističkih novinara i pisaca), donio je Odluku o dodjeli još jedne turističke nagrade koja će završiti u Bakru. Kandidatura je obrazložena vrlo kreativnim profesionalnim postignućima i izvrsnošću u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Bakra unatoč svim ovogodišnjim problemima s koronavirusom. Ocjena je kako je time Turistička zajednica grada Bakra dala zapaženi doprinos turizmu Grada Bakra, a time i Hrvatske u cijelosti.

bakar
Interpretacijska šetnja – Bakar na vrhu Foto: Denis Flego

‘Zahvalila bih se svim svojim suradnicima koji su sudjelovali u izgradnji naše turističke priče i što su svojom predanošću i profesionalnošću doprinijeli osvajanju ove vrijedne nagrade, što je samo potvrda tome da kad se srcem radi, rezultati ne mogu izostati’ – naglasila je direktorica TZ Grada Bakra, Sonja Jelušić Marić.

Ovom nagradom Turistička zajednica grada Bakra osigurala je svoje mjesto u međunarodnom klubu zaslužnih za turizam. Nagrade će dobitnicima biti uručene na 27. izdanju Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza/ Europski klub zaslužnih za turizam, koji će se od 11. do 13. studenog održavati u Solinu. (turistickeprice.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here