Home Mozaik U Beogradu se prodaje Vučićev sendvič. Košta samo 84 centa

U Beogradu se prodaje Vučićev sendvič. Košta samo 84 centa

123
0

Pekara u beogradskom naselju Vidikovac nudi novi proizvod. U pitanju je predsjednički sendvič, koji je Aleksandar Vučić ovih dana prezentirao na internetu, a sastoji se od kruha, parizera i majoneze. Sendvič je, javlja Blic, oduševio brojne kupce.

“Sendvič ide kao alva”, rekli su djelatnici ove beogradske pekare. Fotka sendviča koje prodaju postala je viralna nakon što ju je jedan korisnik X-a (bivšeg Twittera) podijelio na svom profilu. “Ima posla, tko hoće raditi”, napisao je u opisu objave i prikupio gotovo 60.000 pregleda.

“Izvinite, ova je salata luksuz”, “Preskup, njih su trojica doručkovala za ove pare”, “Kakva salata, kakvo je to bahaćenje, pitam?”, “Nebeski sendvič”, “Trolanje na maks”, sprdaju se ljudi u komentarima. Inače, cijena ovog hit proizvoda u Srbiji je 99 dinara, odnosno 84 centa.

Podsjetimo, Vučić i njegov parizer su jedna od top tema u regiji posljednjih nekoliko dana. Predsjednik Srbije je objavio video u kojemu jede sendvič s parizerom. Odnosno video u kojemu se tvrdi da Vučić jede sendvič s parizerom.

Vučić je u dućan poslao ministra financija Sinišu Malog i Tomislava Momirovića, ministra trgovine. Oni su kupili parizer, majonezu i jogurt te su doručkovali s Vučićem. “Kupili su dvije litre jogurta, pola kile parizera, dva kruha, dvije vrećice i majonezu. Ukupno 585 dinara”, rekao je Vučić.

Previous articleFOTO: Vološćansko priobalje ‘lakše’ je za 40 velikih vreća – smeća!
Next articleHrvatska petardom nad Nijemcima otvorila kvalifikacije za svjetsko prvenstvo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here