Home Mozaik U domu umirovljenika u kojem radi siluje 4 starije žene u devedesetima

U domu umirovljenika u kojem radi siluje 4 starije žene u devedesetima

182
0
pexels pixabay 160767

Užas koji su proživjele starije žene (od 80 do 96 godina), u stvarnom vremenu snimio je 44-godišnjak, sada uhićen i otpušten.

44-godišnjak je uhićen i otpušten iz doma umirovljenika u Bologni (Italija) u kojem je radio, uključujući i ono što je “osigurao” četirima starijim žrtvama silovanima u istom objektu. Starije žene su u dobi između 80 i 96 godina i sve su pogođene degenerativnim kognitivnim oštećenjem i drugim patologijama koje kompromitiraju njihovu bistrinu i sposobnost reagiranja na takvo zlostavljanje.

Njihovo teško stanje iskoristio je djelatnik RSA. On je o njima trebao brinuti. Obitelji stradalih povjerile svoje su mu starije rođake s nadom da će posljednje godine života proživjeti u potpunom miru.

Siluje 4 starije žene i snima horor: uhićen

Prijavljeni incidenti koji su izašli na vidjelo 2023. ovjekovječeni su videozapisima koje je kriminalac snimio dok je nad njima provodio strahote. Sada je optužen za seksualno zlostavljanje, sexting i uhođenje, kao i za širenje seksualno eksplicitnih slika (budući da je snimao žrtve).

Čini se da je u ovom slučaju 44-godišnjak iskoristio starije žene kako bi im također pipkao intimne dijelove tijela. Nakon prijave 53-godišnjakinje, bliske 44-godišnjaku i njegove prijateljice, započelo je istraživanje.

Psihijatrijski bolesnik

Kulminiralo je užasnim otkrićima zlostavljanja i silovanja nad četirima starijim ženama. Žena je bila dobila nekoliko videa koje je snimio 44-godišnjak, a na kojima se jasno vidi zlostavljanje počinjeno u RSA gdje je radio. Čini se da je 53-godišnjakinja također bila žrtva tog muškarca u smislu uhođenja: postoje izvješća o upornim telefonskim pozivima i prijetećim zvučnim zapisima.

Vjerojatno je to bilo nakon ženine namjere da ga prijavi. Sada je muškarac u zatvoru u Bologni, Rocco D’Amato. Ustanovljeno je da je on psihijatrijski bolesnik s poviješću ozljeda, premlaćivanja i obiteljskog zlostavljanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here