Home Vijesti U Starom gradu otvoreno novo nogometno igralište

U Starom gradu otvoreno novo nogometno igralište

153
0
20240628 102327
MO Školjić - Stari grad

Energični predsjednik Mjesnog odbora Školjić-Stari grad, Alesio Komar danas je u organizaciji mjesnog odbora u jutarnjim satima priredio pravo malo druženje na igralištu OŠ „Nikola Tesla“. Naime, upravo na njihovu inicijativu, na temelju koje je PGS uložio amandman na gradski Proračun, a gradski ga vijećnici usvojili, prije nekoliko dana postavljena je umjetna trava na školskom igralištu, a danas je prigodnom svečanošću predano djeci.

Odigrana je tom prigodom i malonogometna utakmica pionira nogometnih klubova „Lokomotiva“ i „Stari grad“, a ustvari je ona predstavljala i otvorenje prvog izdanja Memorijalnog malonogometnog pionirskog turnira „Marin Tabar“, legendarnog pokojnog nogometaša malonogometnog kluba „Stari grad“ koji je, uzgred, u neka davna vremena doslovno harao terenima bivše Jugoslavije i punio tribine Dvorane mladosti. Dakako, najmlađi igrači osvojili su zaslužene pehare i medalje, a MO im je osigurao i okrepu u obližnjem „Kancelarija baru“.

Mjesni odbor Školjić-Stari grad podijelio je i zahvalnice „Prijatelj kvarta“ pojedincima i obiteljima koji su proteklih desetljeća na ovaj ili onaj način bili usko vezani uz njihov malonogometni klub, a jutarnjoj veselici nazočile su i klupske legende: Marinko Koljanin, Mile Tabar, Miroslav Brnelić…, poznati nogometni menadžer Sanjin Ugarković, ali i predsjednica riječkog Gradskog vijeća i potpredsjednica PGS-a Ana Trošelj.

Za zabavu je bila zadužena još jedna legenda Staroga grada, glazbenik i član benda „Stari sat“ Sejo Gagić.

Alesio Komar i MO Školjić-Stari grad, nakon što su nedavno prvi put nakon više od 100 godina osvjetlili tunel na Školjiću, a prije nekoliko dana i osigurali javnu rasvjetu u Primorskom parku, tako su još jednom vrlo jasno pokazali da golemim trudom, energijom i uloženim vremenom mjesna samouprava, ma koliko joj mogućnosti bile skučene, kvalitetno može skrbiti o dobrobiti zajednice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here