Home Vijesti U teškoj nesreći na A1 dvoje mrtvih, vozač kombija u bijegu

U teškoj nesreći na A1 dvoje mrtvih, vozač kombija u bijegu

176
0

Jutros u 4:32 policija je dobila dojavu o teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u smjeru juga oko 5 kilometara od Gospića. Kako je utvrđeno, u nesreći su poginule dvije osobe, no još uvijek nisu identificirane.

Kako doznajemo, u nesreći su sudjelovali kombi i motocikl. Poginule osobe bile su na motociklu zadarskih registarskih oznaka čiji je vlasnik državljanin Nepala rođen 1997. godine, no ne zna se je li on bio na motociklu. Prema informacijama koje smo saznali, tijela su u neprepoznatljivom stanju.

Portal 24sata doznaje od cestara da je prizor koji ih je zatekao nakon nesreće bio šokantan. Tvrde da ovakve prizore nikada nisu zabilježili. Nakon što je vozač kombija naletio na motocikl, nije odmah stao, već ih je vukao oko 300 metara dalje prije nego je stao na zaustavnoj traci.

Motocikl je ostao zaglavljen ispod kombija, a tijela na cesti. 24sata doznaje od ljudi bliskih istrazi da smatraju da je iza kombija iz nesreće vozio još jedan kombi. Vozač kombija je nakon nesreće navodno ušao u njega i pobjegao s još nepoznatim ljudima, navodi 24sata.

Također, portal piše da su na motoru bila dva Nepalca.

Previous articleVIDEO: Zvonimir Peranić o uspjehu projekta crvenog tepiha
Next articlePolicija jučer zaustavila tri teško pijana vozača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here