Home Vijesti U tunelu Hum poginuo novinar Davor Šišović

U tunelu Hum poginuo novinar Davor Šišović

308
0

Danas je nažalost došlo do tragične nesreće u tunelu Hum u kojoj je poginuo novinar i stručnjak za istarsko kulturno nasljeđe, Davor Šišović. Prema informacijama koje je dostavila policija, nesreća se dogodila kada je Šišović pješačio duž željezničke pruge, a naletio je na vlak. Tijelo nesretnog muškarca pronađeno je oko 12 sati između stanica Hum i Borut.

Naknadno je potvrđeno da je preminuli muškarac bio 58-godišnji Davor Šišović, bivši novinar Glasa Istre, književni kritičar i strastveni zaljubljenik u istarsku kulturnu baštinu. Tijekom svog života, Šišović je putovao kroz gotovo sva istarska sela dokumentirajući bogatstvo istarskog jezika i kulture.

Policija je utvrdila da se Šišović kretao pješice duž željezničke pruge u tunelu Hum između 10 i 11 sati te da ga je udario vlak koji prometuje između Pule i Lupoglava. Nakon sudara, vlak je nastavio vožnju ne primijetivši što se dogodilo. Nažalost, Davor Šišović preminuo je na mjestu događaja, a njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice. Policija provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragične nesreće.

Previous articlePutin je imenovao svog nasljednika? ‘Postoji veliki problem oko njegovih dvojnika‘
Next articleVIDEO: Tip snimljen u tramvaju postao je hit na društvenim mrežama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here