Home Mozaik U uhu joj pronašli živog stvora: Jasno opisala simptome, svi to brkaju...

U uhu joj pronašli živog stvora: Jasno opisala simptome, svi to brkaju s glavoboljom (VIDEO)

151
0

Žena je postala viralna na TikToku nakon što je podijelila detalje svog bliskog susreta s paukom. Desire Kelly iz Farmingtona, Missouri, objavila je video kako sjedi u liječničkoj ordinaciji čekajući da je pregledaju da li joj je nešto zapelo u uhu. Nakon što je medicinska sestra pobliže pogledala Kellyno uho, potvrdila je da ondje doista ima nečega – a činilo se da je sklupčano u stražnjem dijelu ušnog kanala, izvještava New York Post.

U videu koji ima gotovo sedam milijuna pregleda, uplakana Kelly sarkastično je reagirala na vijest dok je čekala da joj operu uho. ‘Tako mi je neugodno, prije svega, jer je tako odvratno, a ja sam čista osoba’, rekla je ova mama iz Missourija, ‘Ali to je također neugodan osjećaj – u uhu mi je neka buba.’

Nakon što su joj izvadili kukca iz uha Kelly je nastavila svoj video. ‘Bio je to pauk’, rekla je kroz suze i drhtavog daha, ‘Bio je živ. Povratila sam. Nikad više ne spavam’. U drugom videu, objavljenom u utorak, ispričala je svoje traumatično iskustvo, počevši od buđenja iz sna u 5 ujutro s čudnim osjećajem u uhu.

‘Mislila sam da su to rese na kraju mog pokrivača, pa sam ponovno zaspala’, rekla je, ‘Otprilike 10 ili 15 minuta kasnije, ponovno sam se probudila, i ovaj put … zapravo sam osjetila da se nešto miče u mom uho.’ Kelly je rekla da je sjela nakon što je osjetila titranje u uhu i odlučila sljedećeg jutra otići na hitnu.

Lepršanje se nastavilo, uz malo boli, sljedeći dan, a Kelly ga je usporedila s ‘velikom masom voska koja se kreće’ u dnu bubnjića. “Bilo je tako neugodno”, rekla je, “počela sam plakati u čekaonici.” Nakon što je Kelly dovedena u sobu, medicinska sestra je potvrdila da ono što je bilo u njezinom uhu nije moljac, ali je definitivno bilo nešto sklupčano iza njega.

@desiraekelly

its ok to laugh

♬ original sound – desiraekelly

Sestra je počela ispirati uho iako se ništa nije pomicalo. Zatim se odmaknula da ponovno napuni bocu vode. ‘U ovom trenutku ne prskamo i osjećam kako se stvari pomiču’, rekla je Kelly, ‘osjetila sam što god to gmiže iz mog uha…i krajičkom oka vidjela sam kako mi je nešto palo na pulover. Trebao sam znati da to nije samo mala buba kad je medicinska sestra napravila korak unatrag’.

Medicinska sestra se pribrala i počela navlačiti Kellyin džemper kako bi maknula bubu, koja je još bila živa, s njezina ramena. “Dok mi pada s ramena na pod, gledam ga kako hoda”, rekla je, “gledam crnog pauka sa svih osam nogu kako hoda po podu.” Dodala je kako je tada počela vrištati i trčati po liječničkoj ordinaciji, prenosi Večernji list.

“Oči su mi širom otvorene, rukom se držim za prsa, kao da pokušavam disati jer mi je sav kisik pobjegao”, rekla je, “I sve što mogu reći je – pauk”. U roku od dvije minute, Kelly je rekla da je prešla s pokušaja disanja na disanje dok je gledala medicinske sestre kako grabe pauka u prozirnu posudu. Pacijentica je priznala da joj je bilo neugodno zbog prve reakcije ‘plakanja i povraćanja’, našalivši se da je iz ordinacije izašla bez pauka u uhu i bez dostojanstva.

Medicinske sestre potvrdile su da je kukac obični kućni pauk i provjerile ima li u uhu pacijenta bilo kakvih ostataka, uključujući jaja, udove ili ‘dodatne prijatelje’. “Ali ja sam traumatizirana”, rekla je, “Svake večeri od te večeri, imala sam čepiće u ušima.” Mislim da više nikada ne bih mogao spavati bez čepića za uši. To je najneugodniji, najnasilniji osjećaj ikad i doslovno možete osjetiti kako vam pauk gmiže iz uha.’

TikTok je prirodno eksplodirao, a mnogi su korisnici izrazili vlastito gađenje nad Kellynim iskustvom. Jedan korisnik je napisao: “Draga, traumatiziran sam, a nisam ni bio tamo.” Drugi je napisao: ‘Dragi bogovi algoritma, nemojte misliti da me zanima ponovno proživljavanje bilo kakve buduće priče o pauku u uhu.’ “Vrištala bih do kraja života”, suosjećala je treća.

Kelly je za Fox News Digital rekla da joj je nevjerojatno da je njezin video preko noći imao milijune pregleda. Potvrdila je da sada bolje spava jer se vratila u svoj krevet nakon tjedan dana spavanja u gostinjskoj sobi. “Spavam sa čepićima za uši i nisam sigurna hoću li ikada prestati”, rekla je, “Postoje trenuci kada stanem i kažem: ‘Stvarno mi je bio živi pauk u uhu.’

Budući da se ovakva iskustva ne mogu spriječiti, Kelly je predložila drugima da posjete stručnjaka za sve zabrinjavajuće pokrete u uhu. ‘Medicinske sestre su bile tako dobre i nisu me osuđivale kao što sam mislila da hoće’, rekla je, ‘Da sam duže čekala, moglo je biti i gore. Zaista ne postoji način da se to spriječi, ali razliku čini način na koji reagirate’.

Previous articleŽeljko Sopić: ‘Da nismo glumili Djeda Mraza zadnjih pet minuta mislim da bi pričali o zasluženoj pobjedi‘
Next articleDinamo se od Lokomotive spasio u sudačkoj nadoknadi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here