Home Vijesti Ubio ženu pred kćeri i unucima pa ranio i zeta!

Ubio ženu pred kćeri i unucima pa ranio i zeta!

213
0

Muškarac, za kojeg švicarski mediji javljaju da je porijeklom iz Srbije (57), ubio je suprugu (54), teško ranio zeta (36) i ubio se nakon svađe u obiteljskoj kući u predgrađu Elsau. Züricha.

Kako prenose švicarski portali, zločin se dogodio 8. rujna, a prisustvovali su mu kći i unuci Srbina Slobodana S., koji je rodom iz mjesta u blizini Ćuprije.

– Oko 21 sat čuli smo jauke, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali što se događa, ali sigurno je ispaljeno 4-5 hitaca, vidjeli smo da je policija došla oko kuće – rekli su susjedi para za Blick.

Ispostavilo se da je muškarac prvo ubio suprugu, ranio zeta, a kada je vidio što je napravio, upucao se. Hitna je dvojicu ozlijeđenih muškaraca prevezla u bolnicu, gdje je zet operiran, a napadač je preminuo.

– Duboko smo ožalošćeni i u šoku. Taj dan nije bilo svađe, svi smo bili u kući, družili smo se, sve je bilo u redu. Ne mogu objasniti što se dogodilo, mora da je naš otac poludio. Izgubili smo svoje voljene, ali smo bili sretna obitelj – rekla je druga kći para za 20minuten.ch.

Kako je objasnila, u obiteljskoj kući zajedno su živjeli njeni roditelji, sestra, šogor i dvoje djece.

– Pukom srećom zet je, unatoč ranjavanju, uspio moju sestru i djecu izvući iz kuće na sigurno, kada je tata zapucao. Zatim se sakrio u sobu. Još je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutješni smo, u šoku, možda jednog dana shvatimo što se dogodilo – kaže kći.

Susjedi srpskog bračnog para imali su samo riječi hvale za njih.

– Djelovali su kao dragi ljudi, uvijek su bili prijateljski raspoloženi. Nakon pucnjave policija nas je zamolila da ostanemo kod kuće, bili smo jako uplašeni – rekli su medijima.

S njom se složio i rođak, koji je potvrdio da nikada nije bilo nikakvih neugodnosti i nesuglasica.

– Djelovali su kao skladna obitelj koja je jako povezana. Švicarska policija objavila je da nije pucala tijekom intervencije, ali da je na mjesto tragedije poslana specijalna jedinica.

– Još se ne zna u koga je muškarac prvi pucao. Istragu provode kantonalna policija i tužiteljstvo – objavila je švicarska policija i dodala da su sudionici ove obiteljske drame srpskog porijekla, ali da svi imaju švicarske dokumente.

Previous articleOva djevojka (3) je anđeo i spava s najvećim čudovištem koje ste vidjeli!
Next articleĆorić donio Hrvatskoj pobjedu nad Argentinom. Evo što nam treba za četvrtfinale

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here