Home Vijesti Ubojica iz Cetinje pogođen s najmanje pet metaka: Policija nagovara čovjeka koji...

Ubojica iz Cetinje pogođen s najmanje pet metaka: Policija nagovara čovjeka koji ga je ubio da se preda

511
0

Vuk Borilović koji je jučer počinio masakr u Crnoj Gori u kojem je ubijeno deset, a ranjeno šestero ljudi, pogođen je s najmanje pet metaka, pokazala je obdukcija. Kako javljaju crnogorske Vijesti, obdukcija je pokazala da Borilović ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi dat će ocjenu iz kojih je oružja pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Vijesti također doznaju da je Borilović imao dozvolu za oružje kojim je počinio nezapamćeni masakr, jer je kao lovac imao oružani list. Prema tvrdnjama nadležnih, tijekom razmjene vatre s policijom, Borilovića je hitcima iz pištolja ubio sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović koji se ubojici uspio prišuljati s druge strane policijske opsade, gdje je bio nepristupačan teren i zadati posljednji hitac u već ranjenog Borilovića.

Isti portal navodi i da je jedna od žrtava, Mitar Mitrović, zapravo vjenčani kum Kaluđerovića. Mitrovićeva žena i djeca prvi su ubijeni, a upravo je na poziv ubojice Mitrović otrčao prema kući i pokušao spasiti svoju obitelj. Kaluđerović je, nakon što je pucao u Borilovića, otišao s mjesta zločina i, prema neslužbenim informacijama koje prenosi Standard, policija trenutno pregovara s njim o predaji, ukoliko viši državni tužitelj odluči da mu ne odredi pritvor.

Prema kaznenom zakonu Crne Gore, nije kazneno djelo ono djelo koje je počinjeno u nužnoj obrani, a također stoji da je nužna obrana ona obrana koja je potrebna da počinitelj od svog dobra ili dobra drugog odbije istovremen ili neposredan predstojeći protupravni napad. Uz to, zakon navodi da se počinitelja koji je prekršio granice obrane može blaže kazniti ako je prekršaj počinio uslijed jake razdražljivosti ili straha izazvanog napadom te se može i osloboditi kazne.

Previous articleNives u emotivnoj poruci kćeri: Prerano smo tražili pomoć policije da te zaštitimo
Next articleIspovijest elitnih prostitutki: Zarađujem 600 eura dnevno, sestra mi je konkurencija, a ovo je glavno pravilo u luksuznom stanu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here