Home Mozaik Učenik težak 120 kilograma pretukao učiteljicu usred škole: Onesvijestio se jednim udarcem,...

Učenik težak 120 kilograma pretukao učiteljicu usred škole: Onesvijestio se jednim udarcem, jedva ga odveli od nejake žene (Uznemirujuće)

156
0

Policija u Floridi objavila je uznemirujuću snimku srednjoškolskog nadzora na kojoj se vidi kako je učenik brutalno napao učiteljicu nakon što mu je uzela njegovu konzolu za video igrice tijekom nastave.

Ured šerifa okruga Flagler rekao je da se incident dogodio u srednjoj školi Matanzas u Palm Coastu na Floridi u utorak i rekao je da je učenik (17) priveden i optužen za teški napad s tjelesnim ozljedama.

Profesor mu je prethodno oduzeo konzolu, što ga je iznerviralo. Mediji javljaju kako je riječ o osobi s posebnim potrebama.

Na snimci se vidi kako 123 kilograma težak učenik trči na učiteljicu, jednim udarcem je ruši na tlo, a zatim je nastavlja udarati rukama i nogama.

Skupina ljudi jedva ga je otrgla od profesora. Na snimci se vidi i da je profesorica ležala nekoliko minuta prije nego što je uspjela ustati.

Šerif Rick Staley rekao je da je mogla biti ubijena.

– Ovo je moglo biti ubojstvo. Kad tako guraš ljude, oni se udare u glavu, nikad se ne zna ishod – rekao je Stalji.

Na snimci uhićenja čuje se kako student govori “je**n” jednom od šerifovih zamjenika dok ga privode.

– Ne želim ići u zatvor – rekao je osumnjičeni.

U izvješću o uhićenju stoji da je učenika zasmetalo što mu je učiteljica uzela konzolu te je vikao da će je “prebiti svaki put kad mu je oduzme”.

Profesorica je prevezena u lokalnu bolnicu i puštena na kućno liječenje. Vjeruje se da ima slomljena rebra i značajne modrice, ali šerifov ured ne zna punu težinu njezinih ozljeda.

– Vjerujem da neće doći na posao barem nekoliko tjedana ako se uopće planira vratiti. Postupci studenata su apsolutno užasni i potpuno neprihvatljivi. Nadamo se da će se žrtva uspjeti psihički i fizički oporaviti od ovog incidenta – navodi Stali i dodaje da je sreća što su ga ostali učenici i zaposlenici brzo uspjeli otrgnuti od profesora.

Previous articleSplitska grupa otpjevala a capella verziju Mame ŠČ!
Next articleGorski kotar pod snježnim pokrivačem, crveni alarm na Sjevernom jadranu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here