Home Mozaik Učinilo joj se da čuje čudan zvuk iz WC školjke: Kada je...

Učinilo joj se da čuje čudan zvuk iz WC školjke: Kada je pogledala u nju, nije mogla progovoriti od šoka!

789
0

Štakori nisu rado viđeni gosti u domu, a prema tvrdnjama nekih Britanaca, neki od primjeraka s kojima se susreću sve su veći.

Posljednje takvo upozorenje dolazi iz Norwicha. Naime, vlasnik tvornice za deratizaciju Andrew Delbridge iz Norwicha, posljednji je u nizu mnogih koji tvrde da su štakori puno veći od onih s kojima su prije imali posla.

Lokalnim medijima rekao je da štakori postaju sve veći i hrabriji te da sada ulaze u prostore u kojima nikada prije nisu bili, a građanima je savjetovao da posebnu pozornost obrate na toalet do kojeg dopiru kroz kanalizaciju.

– Zvali su me na intervenciju, a klijent nije mogao govoriti. Bila je u velikom šoku. Bila je u kupaonici kad je čula zvuk. Pogledala je u zahod i vidjela ga kako pliva u vodi. To se događa sve češće – istaknuo je Delbridge, prenosi Metro.

Objasnio je kako je nekad imao najviše posla tijekom zime, no zbog velike potražnje morao je ljetos zaposliti više ljudi.

Svi oni koji se nadaju da će ih njihove mačke zaštititi, napominje, nisu u pravu jer, prema njegovim tvrdnjama, inteligentna mačka ne voli štakore svoje veličine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here