Home Mozaik ‘Uđem u WC, kad tamo Jack Nicholson usred seksa s dvije žene....

‘Uđem u WC, kad tamo Jack Nicholson usred seksa s dvije žene. Nisam si mogla pomoći, gledala sam‘

166
0

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svjedočila kako glumac Jack Nicholson “ima trojac” u Playboyevoj vili, piše NY Post.

– Svi su se hihotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonik da popravim sjajilo za usne – napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

– Pokušavala sam ne gledati, ali nisam si mogla pomoći i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo ‘da obavi posao‘, jer je ispustio smiješan zvuk, nasmiješio se i rekao: “Hvala, draga”.

Anderson se prisjetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njezinih memoara. Popularna je Pamela naglasila da je “Playboy vila glasila za potpunu slobodu”.

– Vila je bila puna umjetnika, filantropa, intelektualaca, lijepih žena…Biti tamo je bilo itekakvo iskustvo – napomenula je.

Naime, Anderson je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno otkrila da joj je Tim Allen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali “Home Improvement”.

– Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao što ima ispod – prisjetila se Anderson.

– Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je vidio golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmijala – rekla je.

Previous articleUgasili hajdučke snove pa goste ispratili iz Pule sa samo tri riječi!
Next article‘Pola svijeta te mrzi’: Pique se na Twitteru svađao s novinarom koji podržava Shakiru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here