Home Sport UEFA odredila kaznu reprezentaciji zbog ustašovanja u Rijeci i Osijeku!

UEFA odredila kaznu reprezentaciji zbog ustašovanja u Rijeci i Osijeku!

140
0
Hoće li Hrvatska igrati pred praznom Pampas arenom?

Disciplinska komisija Uefe donijela je odluku o kazni Hrvatskom nogometnom savezu zbog ponašanja dijela navijača na utakmici Hrvatska – Turska koja je 12. listopada odigrana u Osijeku u okviru Europskih kvalifikacija za EURO 2024.

Nakon prijave FARE-a, Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a zbog diskriminacije i rasizma, na što se Hrvatski nogometni savez detaljno očitovao.

Uzimajući sve parametre u obzir, Disciplinska komisija Uefe donijela je odluku o novčanoj kazni u iznosu od 30.000 eura za Hrvatski nogometni savez, uz djelomično zatvaranje tribine na prvoj idućoj domaćoj utakmici u kapacitetu od barem 6.000 mjesta, javlja službena stranica HNS-a.

Pritom je aktivirana uvjetna kazna od 2. listopada (zatvaranje tribine u kapacitetu od barem 1.000 mjesta), izrečena za incident na utakmici protiv Latvije u Rijeci, te je izrečena nova kazna zatvaranja tribine od barem još 5.000 mjesta, što ukupno iznosi 6.000 mjesta.

Previous articleAnas Sharbini među najvećim poreznim dužnicima u PGŽ
Next articleSlovenci: ‘Prognoza za iduće dane nije nimalo ohrabrujuća. Vremenska fronta koja će nam stići sa zapada bit će izraženija i opasnija’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here