Home Sport Ugo Maranza: Ja i dalje navijam za Rijeku!

Ugo Maranza: Ja i dalje navijam za Rijeku!

478
0

Ugo Maranza ime je koje svima kojima je bijela boja teče venama ne treba posebno predstavljati. Stručnjak za kondicijsku pripremu iz Brescije ostavio je u svojem mandatu od 5 i pol godina dubok trag na Kvarneru. Kako profesionalnim radom, tako i neposrednim odnosima s ljudima.

Puno navijača Rijeke zazivalo je proteklih tjedana njegovo ime nezadovoljno trenutnom fizičkom spremom igrača. Razgovarali smo Maranzom, u večeri u kojoj je napokon objavljeno ime novog trenera Rijeke. Također iz Italije. Prati situaciju na Rujevici iz medija.

– Tužan sam zbog situacije u klubu. Ne mogu reći da znam detalje s obzirom da sam o situaciji upoznat preko novina tako da ne mogu govoriti o uzrocima lošeg stanja momčadi.

Trenutno je puno kritika na račun fizičke spreme igrača. Dosta navijača to uspoređuje s vašim vremenom kada je taj dio kluba funkcionirao besprijekorno. U situaciji kada neki igrači nisu prošli ljetne pripreme, što se uopće može napraviti s novim trenerskim timom u kratkom vremenu. Postoji li magična formula?

– Mislim da vjerojatno postoji više razloga za ovaj loš period. U moje vrijeme na Rujevici radili smo mnogo svaki dan godinama. S planom, strašću, iskustvom i visokim osjećajem odgovornosti i profesionalnosti. To je moja mantra, u životu nema kratkog puta.

Jesu li vas iz kluba ikada zvali nakon vašeg odlaska?

– Iz kluba me nikad nisu zvali iako sam nekada imao kontakte oko rođendana i slično.

Kako biste reagirali da vas novi trener Rijeke pozove u svoj tim?

– Ako me pozovu, naravno da bih se odazvao razgovoru. I saslušao što mi druga strana ima za reći.

Hvala Ugo, našim čitateljima će sigurno biti drago pročitati razgovor s vama.

Pozdravljam sve navijače i samo želim dodati da i dalje navijam za Rijeku iz Italije

Previous articleDjevojčicu (11) na Kosovu u dva mjeseca silovalo 11 muškaraca. Neki su maloljetni
Next articlePohotna profesorica tjelesnog osvanula na YouTubeu, sada svi vide gipko tijelo koje je podala učeniku (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here