Home Mozaik Ugušila se hranom pred svojom djecom dok je pripremala večeru

Ugušila se hranom pred svojom djecom dok je pripremala večeru

108
0
ezgif 1 2da6ffd31a

33-godišnja žrtva bila je pomoćna učiteljica. Iza sebe je ostavila dvije kćeri: 14-godišnju i dvogodišnju djevojčicu…

33-godišnjakinja se ugušila zalogajem dok je pripremala večeru za svoju djecu, a zatim je prevezena u bolnicu gdje je nakon tjedan dana umrla 

Pripremala je večeru za svoju djecu, baš kao što je uvijek voljela činiti, a onda se zagrcnula. Imala je usta puna hrane koju je progutala prije negoli je sjela. Srušila se na pod, previjala se i potom izgubila svijest. Sve to pred iznenađenim i šokiranim očima svoje djece, od koje jedno ima 2 godine. Tragedija se dogodila u Doveru u Kentu u Engleskoj, gdje je 33-godišnja majka Siobhan Rose Simmonds umrla nakon tjedan dana kome.

Tužna epizoda dogodila se 24. veljače. Kako prenosi BBC, Simmonds je bila poznata kao “Bon” ili češće “Bonnie”. Nakon što je kod kuće izgubila svijest, hitno je prebačena u bolnicu William Harvey, u obližnjem Ashfordu. Liječnici su joj u engleskoj bolnici ponovno pokrenuli srce nakon što je već bilo stalo. Međutim, žena je unatoč tome umrla 1. ožujka nakon što je tjedan dana bila u komi. Članovi njezine obitelji odmah su obaviješteni da se za nju više ništa ne može ništa učiniti.

Donirala je organe različitim primateljima

Obitelj je obznanila želju 33-godišnjakinje da donira svoje organe. Srce, bubrezi, gušterača, jetra i rožnice prebačeni su različitim primateljima diljem zemlje. “Ovom gestom kao da još uvijek hoda među nama”, emotivno je rekao Žrtvin otac John Simmonds. “Svi su joj pokušavali pomoći da preživi, ​​ali ona se jednostavno ugušila. Moglo bi se dogoditi svakome.”

Siobhan Rose Simmonds bila je pomoćna učiteljica i imala je dvije kćeri: 14-godišnjakinju iz prethodne veze i dvogodišnju djevojčicu. “Tako smo ponosni na nju. To je jedino što nas je veselilo u svemu ovome”, riječi su to njezine sestre Julie, shrvane onime što se dogodilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here