Home Najnovije Uhićen navijač AEK-a kojeg povezuju s ubojstvom Michalisa!

Uhićen navijač AEK-a kojeg povezuju s ubojstvom Michalisa!

107
0

Grčki mediji javljaju da je uhićen jedan grčki navijač AEK-a te da se ispituje njegova umiješanost u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu.

Zougla.gr javlja da je informacija o uhićenju stigla od osobe koja se nalazi visoko u Ministarstvu javnog reda. Prenose informaciju o tome da je identificiran DNK vlasnika noža koji je pronađen na mjestu ubojstva Katsourisa. Radi se o DNK osobe koja je policiji poznata i iz ranijih slučajeva, a ima dovoljno dokaza da mu se odredi istražni zatvor.

Prema posljednjim informacijama Zougla.gr, po tjeralici se radi o A.D., koji je optužen i za navijačke incidente u gradu Volosu, a radi se o dva različita slučaja u koje je upletena ista osoba. On se navodno vidi na snimkama iz noći u kojoj je ubijen Katsouris, kako trči pored njega, a policijski izvori ističu da je bio naoružan nožem. Taj je nož pronađen s tragovima krvi za koje se kasnije pokazalo da pripadaju ubijenom Katsourisu. Pokazalo se da nož sadrži još i neidentificirani uzorak, a istražuje se odgovara li to DNK materijalu uhićenog, javlja Protothema.

Podsjetimo, nakon što je 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris 7. kolovoza ubijen u neredima uoči kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka, u Grčkoj su uhićena 102 navijača zagrebačkog Dinama koji u zatvorima čekaju završetak istrage.

Previous articleNives Celzijus uhvaćena kako ljubi muškarca mlađeg 12 godina: Ovo nitko nije očekivao!
Next articleSrbi prozivaju Čilića zbog Đokovića: Uplašio se! Reci istinu, Marine, neće te nitko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here