Home Mozaik Uhvati filmovi na Krku i Rabu

Uhvati filmovi na Krku i Rabu

600
1

Ponedjeljak 26.10. na u krčkom kinu, a dan kasnije i na Rabu zainteresirani će moći pratiti zanimljivi i dugovječni, međunarodni festival kratkih filmova UHVATI FILM.
Filmovi raznih žanrova i kraće forme (ispod 30min) iz cijeloga svijeta specifični su po tome da su glumci i redatelji osobe sa invaliditetom, što daje jioš jednu posebnu dimenziju ovom ionako odličnom izboru filmova. UHVATI FILM već godinama slovi za jedan od najoriginalnijih i najkvalitetnijih ovakvih programa u regiji, suorganizira se između 4 države, a prezentiran je već u pedesetak gradova.
Za obje navedene priredbe potrebna je rezervacija koju možete ostvariti na www.spirit-ri.hr
Krk će u kino moći zaprimiti tek 30tak ljudi, zbog ograničenja kapaciteta kina, a partner programa Kocka na Rabu ima premalen prostor za obakva ograničenja stoga će odatle program biti emitiran VIDEO STREAMOM, koji će pak biti limitiran zbog autorskih prava na otoke i PGŽ gledatelje. Link za VIDEO stream ćete dobiti kad se prijavite na www.spirit-ri.hr Termin emitacije je utorak 20h.
Naravno rezervacije je potrebno obaviti što prije, a događanja možete podržati dobrovoljnom donacijom ako vam se program svidi.
Organizatori su Udruga SPIRIT iz Rijeke.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here