Home Mozaik Uhvatio sam je kako me vara sa susjedom, ali ima i drugih...

Uhvatio sam je kako me vara sa susjedom, ali ima i drugih devet muškaraca: Došao ranije kući i zatekao gadan prizor!

370
0
Ilustracija: Pexels

Kada je neimenovani muškarac iz Ujedinjenog Kraljevstva jednog dana došao kući s posla, uhvatio je suprugu kako ga vara i bio je užasnut situacijom u kojoj se našao.

Gledao ju je u spolnom činu sa susjedom, a da stvar bude gora, oralno ga je zadovoljavala, što za njega nije učinila u deset godina braka jer, kako je vidjela, sama ideja bila je previše za nju.

Ispostavilo se da je susjed samo jedan od njezinih brojnih ljubavnika, iako nisu u otvorenom braku. Muškarac ima 40 godina, a ona 38. On joj je vjeran od dana kada su se upoznali. Možda je naivan, kako kaže, ali nikada nije posumnjao da ga ona vara.

– Mislila sam da jednostavno ne voli previše seks. Oduvijek je to željela raditi uz ugašena svjetla i nikad ne bi probala ništa novo, što sam ja trpio jer sam je jako volio. Sada sam uvjeren da joj se jednostavno nije sviđao seks sa mnom – rekao je, prenosi The Sun.

Za njezinu nevjeru saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu. Osjećao se toliko loše da je morao rano napustiti ured kako bi otišao kući odmoriti se:

– Supruga taj dan nije radila, a ja sam se nadao šalici čaja i suosjećanju.

Umjesto toga, pronašao je njezinu glavu u krilu svog susjeda dok je ležao na svojoj sofi. Na trenutak je pomislio da će povratiti. Vikao mu je da ode, gađao ga hlačama, a susjed je istrčao iz kuće.

Supruga mu je rekla da joj je žao što je to vidio, ali da pretjeruje jer to ništa ne znači. Kad ju je ‘pritisnuo’, priznala je da je od braka imala najmanje devet ljubavnika. Priznaje da takvu bol nikada nije osjetio. Ona misli da bi trebala oprostiti i zaboraviti, ali on ne vidi put naprijed u svom braku.

Previous articleUživala u se*su s ljubavnikom dok je njen suprug sve gledao uživo (VIDEO)
Next articleBjelorusija navela uzrok eksplozija u svojoj vojnoj bazi blizu Ukrajine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here