Home Mozaik Uhvatio suprugu i ‘prijatelja’ usred vruće akcije: Uletio s telefonom, snimka zagrmila...

Uhvatio suprugu i ‘prijatelja’ usred vruće akcije: Uletio s telefonom, snimka zagrmila društvenim mrežama! (VIDEO)

56
0

Veze ili brakovi često završavaju zbog prevare. Ovaj muškarac uhvatio ženu u prevari i sve snimio!

Bijesan muž juri ljubavnicu, ili obrnuto, bijesna žena juri, ali sigurno netko izvuče debljeg kralja jer takvi postupci rijetko donose nešto dobro.

Jedna takva priča dogodila se u Brazilu gdje goli ljubavnik bježi od bijesnog muža.

Kako se vidi na snimci, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, suprug (koji je očito posumnjao u ženinu vjernost čim je s upaljenom kamerom ušao u kuću) imao je što vidjeti.

Njegova polugola supruga, samo umotana u ručnik, pokušavala je pobjeći od kamere, a vidjele su se samo noge muškarca kako istrčava iz kuće. Suprug je krenuo za preljubnicom koja je “gola” trčala po kući uz objašnjenje da je to njegov dobar prijatelj.

Potom se ponovno sukobio sa ženom kojoj je, kako doznajemo iz videa, pomogao kad joj je bilo najpotrebnije. Kako je nesretni suprug objasnio u videu, jednom je u Brazil došla iz Venezuele praktički bez ičega.

Na kraju videa pojavljuje se “golac” koji je ovaj put intimne dijelove prekrio samo plahtom i muškarci su se počeli svađati, a što je dalje bilo… bolje da ne znamo.

– Zaljubio sam se u tebe, dao sam ti dom, hranu, odjeću, nakit, auto – rekao je dok je snimao preljubnicu koja nije djelovala previše potreseno što je uhvaćena na djelu.

Znamo da su ljudi na internetu osudili ženu, no mnogima je bilo zanimljivo da goli ljubavnik bježi.

Previous articleVušković se oglasio nakon vrijeđanja Šibenčana. Nije se ispričao
Next article‘Sjećam se kad su me ubili’ Dječak šokirao svojom tvrdnjom, sledit ćete se kad ga čujete kako priča o prošlom životu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here